Принц Хари с трогателен жест към Камила: Тя е страхотна жена, с Уилям много я обичаме (Вижте как й се обясни)

Принц Хари с трогателен жест към Камила: Тя е страхотна жена, с Уилям много я обичаме (Вижте как й се обясни)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари защити Камила от хейтърите

Принц Хари заяви, че винаги се е възхищавал от мащехата си

Принц Хари с трогателен жест към Камила. По-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна изненада всички като застана на страната на мащехата си и я защити от хейтърите й. Кралският наследник най-накрая сложи край слуховете, че той и Камила имат обтегнати отношения, и увери, че тя не е „зла мащеха“, пише в. „Мирър“.

Херцогът на Съсекс казва в книгата „Хари: Разговори с принца“, че харесва взаимоотношенията, които има с доведената си майка и призова обществото да „изпитва съжаление към нея“. Камила се омъжи за принц Чарлз през 2005 г., но двойката имаше връзка още преди Чарлз да се ожени за принцеса Даяна през 1981 г. Двойката се срещна за първи път на парти през 1971 г., но след това Чарлз се ожени за Даяна. Принц Хари каза: „Честно казано, Камила винаги е била много близо до мен и Уилям. Тя не е зла мащеха. Вижте в какво положение е и не съжалявайте мен и Уилям, а съжалете нея. Тя е чудесна жена и направи баща ни много, много щастлив, което е най-важното нещо. Уилям и аз я обичаме“.

Принц Хари

Снимка: Mirror

Камила беше обявена публично за мащеха на принц Хари и Уилям през 2004 г., което ѝ донесе много критики от обществото. Когато Чарлз и Камила демонстрираха връзката си публично след трагичната смърт на Даяна през август 1997 г., историята на двойката излезе наяве. Слуховете твърдяха, че Чарлз изневерявал на Даяна и имал връзка с Камила зад гърба й. Преди смъртта си Даяна проговори за брака си и каза в интервю за Би Би Си: „Имаше трети човек в този брак, така че беше малко претъпкано“, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар