12-годишната Сури Круз работи, за да се издържа (Вижте наследницата на Том Круз днес)

Гласувайте за статията

Сури Круз работи, за да се издържа, продава лимонада на парад

Сури Круз може и да е дъщеря на милионери, но работи от малка, за да се издържа. Кадри на единствената биологична дъщеря на Том Круз, докато продава лимонада на Ню Йорк прайда предизвикаха изумление. На тях де вижда, как Сури разнася огромна хладилна чанта, от която продава безалкохолни напитки на минувачите.

На събитието бяха събрани много колежки на майка й — Кейти Холмс, а и самата актриса бе поверила дъщеря си на свои приятели, докато е на прайда. И докато някои се възмущаваха от факта, че толкова малко момиче присъства на събитието, други бяха категорични, че малката Сури е момиче за пример. Макар това твърдение да не срещна особено силна подкрепа.

Сури Круз е единственото биологично дете на Том Круз и третата му съпруга — Кейти Холмс. Двамата се разведоха след пет години брак, а актьорът не е виждал дъщеря си повече от три години. Самата Кейти призна с неохота, че Том може и да плаща издръжка на дъщеря им, но почти не се обажда по празници, а и от години не я е виждал. За сметка на това тя се старае да възпита Сури като умно, смело и независимо момиче, с което да се гордее. И го прави.

„Дъщеря ми не се вози в частни самолети, няма къщи кукли за по 1000 долара, нито пък носи диаманти. Тя имаше възможност да израсне като нормално дете — нещо, което трудно преди развода. Никой обаче не може да каже, че моята Сури е глезена. Тя е страхотна“, споделя още Кейти Холмс.

Сури Круз продава лимонада на Ню Йорк прайд сн. You Tube

Сури Круз продава лимонада на Ню Йорк прайд сн. You Tube

Самата актриса доста време работи на Бродуей, преди да се завърне отново към телевизията. В момента Кейти се снима в успешна крими поредица, но въпреки че майка й печели по няколко десетки хиляди на епизод, малката Сури продава лимонада, за да се издържа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар