100 Кила пуши трева в „Къртицата“! (Иван и Андрей знаят, но си траят!)

Гласувайте за статията

Рапърът си внася тревата като излиза за участия

Трева ли пуши Килата?

Трева ли пуши Килата?

Поредният скандал разтърси шоуто „Къртицата“. В епизода снощи певицата Емануела обяви на живо пред камерите, че рапърът 100 Кила пуши трева в базата! Думите й предизвикаха взрив от недоволни коментари. Във Фейсбук масово се иска изгонването на Килата заради лошия пример, който дава с поведението си.

По-интересен обаче е въпросът защо продуцентите на шоуто Иван и Андрей си затварят очите за това недопустимо поведение? След разкритието на Емануела снощи двамата се направиха на изключително изненадани от думите й и се опитаха да замажат ситуацията с думите „Това е сериозно обвинение и ще се провери“.

Зрителите обаче се питат как е възможно двамата да не са забелязали какви ги върши рапъра, при положение, че всичко в базата се записва денонощно? „100% са знаели от преди, но си траят. Иначе Килата ще излезе, всички знаят, че той не може да изкара и ден без трева“, коментират запознати.

Припомняме ви, че kliuki.net първи се усъмниха, че 100 Кила не пуши цигари, а трева и то показно, пред камерите в шоуто. Вижте и вие видеото, в което рапърът дори не се опитва да се скрие от камерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар