април 27, 2024

Куката върза Цвети Стоянова с роля в новия си филм (Гимнастичката припира да става актриса – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/kukata-varza-cveti-stoyanova-s-rolya-v-noviya-si-film-gimnastichkata-pripira-da-stava-aktrisa-podrobnosti/166988 Kliuki.net
Куката върза Цвети Стоянова с роля в новия си филм (Гимнастичката припира да става актриса – Подробности)

Цвети Стоянова ударно напира да става актриса

След като се заговори, че се е завърнала при бившия си, стана ясно и къде се е дянал ключът от бараката. По последна информация от самата Цвети Стоянова пред нея стои ново предизвикателство. То е свързано именно с новия филм на Мариан Вълев Куката, който носи името “Чалга”. Въпросният проект се пъне да изглежда като новаторско и изключително майсторско произведение на изкуството. Е, поне така го представя режисьорът, а новата му стара изгора припява същата песен.

Явно отношенията между двамата популярни герои се развиват с пълна пара. Участието на бившата гимнастичка във филма идва като резултат от завихрилата се отново любовна връзка. И ако Цвети Стоянова в момента се мъчи да го играе инфлуенсър, вече е дошъл ред и да блесне в киното. Доколко е подходяща за роля, е съвсем отделен въпрос.

Феновете ѝ вероятно са впечатлени от подобни неочаквани умения, но за мислещата част от обществото остава отворен въпросът всеки ли може да стане актьор. Според Вълев вероятно е така. С един удар два заека – бившата отново е на хоризонта, а интригата около новия филм му е сигурна. Така режисьорът явно разчита повече на клюката и вдигнатия шум, отколкото на кинокачествата на новото си “отроче”.