април 26, 2024

Щерката на Брук Шийлдс абитуриентка с роклята на майка си от 98 г. (Вижте порасналата принцеса – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/shterkata-na-bruk-shiylds-abiturientka-s-roklyata-na-mayka-si-ot-98-g-vizhte-porasnalata-princesa-snimki/163564 Kliuki.net
Щерката на Брук Шийлдс абитуриентка с роклята на майка си от 98 г. (Вижте порасналата принцеса – Снимки)

И Брук Шийлдс изпрати абитуриентка

И не само я изпрати, ами и я наконти със своя рокля. Абитуриентският бал на щерката несъмнено бе запомнящо се събитие и както се казва, се случва веднъж в живота. Брук Шийлдс също имаше възможност да изпита тези несравними емоции. 18-годишната Роуън е на прага на зрелостта си и също като връстниците си се сбогува с училището. За разлика от повечето си съученички обаче тя избра да бъде едновременно провокативна и оригинална. Появата в роклята на мама определено бе изненадваща. [caption id="attachment_181930" align="aligncenter" width="300"]Брук Шийлдс изпрати 18-годишната Роуън със своята рокля от 1998 г. Брук Шийлдс изпрати 18-годишната Роуън със своята рокля от 1998 г.
Снимка: инстаграм[/caption] Самият тоалет датира още от 1998 г. Звездната родителка носи огненочервената дълга рокля без презрамки на наградите "Златен глобус". Тогава актрисата печели втората си номинация за ролята в Suddenly Susan. "Мислех, че е нещо специално да съм номинирана за „Златен глобус“ и да нося тази рокля през 1998 година, но нищо не може да се сравни с това да видя как дъщеря ми я носи на своя бал", споделя Шийлдс в инстаграм. Роуън е по-голямата дъщеря на звездата и съпруга ѝ Крис Хенчи. Двамата имат още едно момиче – Гриър. Малката е на 15 години и по всичко личи, че скоро също ще тръгне по пътя на живота.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Бракът на Брук и мъжа ѝ слага началото на щастието ѝ. Както самата тя признава, именно децата са я научили да се чувства добре в кожата си. "Никога не съм била слаба. Винаги съм се занимавала със спорт, което означава, че не се вписвам в търговските мерки", цитира изказванията ѝ по темата tialoto.bg. Независимо че е преминала през доста тежък период по отношение на възприемането на тялото си, в зряла възраст красавицата вече е приела себе си и начина, по който изглежда. А Роуън безспорно е наследила красотата на майка си и чара на баща си. И знае как се носи червено – със стил и финес.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)