март 29, 2024

Цирк! Златка Райкова и Благой лъжат за връзката си! Уж заедно от 3 месеца, а се целунали преди два (Вижте как се издъниха)

https://kliuki.net/kliuki/cirk-zlatka-raykova-i-blagoy-lazhat-za-vrazkata-si-uzh-zaedno-ot-3-meseca-a-se-celunali-predi-dva-vizhte-kak-se-izdaniha/155984 Kliuki.net
Цирк! Златка Райкова и Благой лъжат за връзката си! Уж заедно от 3 месеца, а се целунали преди два (Вижте как се издъниха)

Златка Райкова и Благой Георгиев се оплетоха жестоко в лъжи за връзката сиЗлатка Райкова и Благой Георгиев уж са заедно от три месеца, а са се целунали за първи път преди няма и два

Златка Райкова и Благой Георгиев се оплетоха в жестоки лъжи за връзката си. Двамата твърдят, че са заедно от три месеца и че още на втория ден от връзката им тя се е пренесла да живее в дома му. В същото време изтърсиха, че са се целунали за първи път на 13 септември - което е преди няма и два месеца. Така че сметката им нещо не излиза.... Освен ако не са живели и спали заедно, без да се целуват, хилят се онлайн зевзеци. Да не говорим, че цялото им поведение в Къщата е меко казано инфантилно. Особено от страна на Райкова. [caption id="attachment_145251" align="aligncenter" width="960"]Златка Райкова и Благой Георгиев Биг Брадър Снимка: Фейсбук[/caption] Заради нелепата ревност на Райкова, огромното й его и притеснението й да не се изложи пред камерите, включително и това – какво ще кажат хората, тя спретна дребнав скандал след скандал на любимия си, а съквартирантите останаха стъписани как прави от мухата слон и как по-скоро прави издънки. Проблемът беше мисията, в която футболистът трябваше да си партнира с Емануела. Благо не можа да я разбере, а споровете им като цяло не станаха ясни дори на зрителите. И въпреки това той прави компромисите и се признава за виновен, което му довлече етикета „чехльо“. Благо заряза съпругата си Есмер именно заради огромната й ревност и поради тази причина, виждайки същото у настоящата му изгора, феновете на формата не й дават повече между 1 и 6 месеца заедно. „Тази връзка е обречена“, е всеобщото мнение в нета.