март 19, 2024

Цеци Красимирова глези гостите на сватбата си със златни прибори (Още снимки от тузарското тържество)

https://kliuki.net/kliuki/ceci-krasimirova-glezi-gostite-na-svatbata-si-sas-zlatni-pribori-oshte-snimki-ot-tuzarskoto-tarzhestvo/157326 Kliuki.net
Цеци Красимирова глези гостите на сватбата си със златни прибори (Още снимки от тузарското тържество)

Цеци Красимирова се появи с корона на сватбата си с Майкъл Струмейтис

Под арка от стотици бели цветя Цеци Красимирова и Майк Струмейтис си казаха заветното "да". Първият им танц и целувка бяха под звуците на любимата им песен "Nothing Compares To You", макар и в интерпретация, малко по-различна от изпълнението на Шиниъд О'Koнър, разказва dir.bg. Над 300 гости аплодираха булката, заради която им се наложи да летят километри и да чакат близо 8 часа под жаркото слънце в Ситжес, Каталуния. Там Цеци се врече във вярност на Майк - бизнесмен и предприемач, известен като Пазителя на марихуаната. Изящно бяла церемония, издържана до последния детайл - златни прибори, бални рокли, стотици цветя и малки подаръчета с надписа "Барселона" получиха сватбарите. Те гостуват вече няколко дни на младоженците, чиято венчавка наричат Сватбата на годината. Празненството мина под мотото: "Цеци и Майк! Когато любовта е завинаги" в старинен дворец, а за музиката се погрижиха десетки известни музиканти.

[caption id="attachment_151578" align="aligncenter" width="596"]Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис сватба Снимки: Инстаграм[/caption] Докато очакват Цеци да се появи, за доброто настроение се постараха дузина келнери, разхлаждащи гостите с чаши висококачествено розе. Оказа се, че сред тях е и журналистът Мартин Карбовски, който единствен от звездите анонсира в социалните мрежи присъствието си. Фолкпевицата Преслава също Духа поддържаше специален плейлист с модернизираните интерпретации на класически произведения на Моцарт, Шостакович и Бетовен.
Цеци изгря на ренесансов балкон с корона на главата като истинска кралица, а появата ѝ предизвика фурор сред стотиците гости. За излизането на бала тя бе избрала част от операта "Турандот" на Джакомо Пучини.
"Nessun Dorma" e изпълнявана от Лучано Павароти, а в превод заглавието означава "Никой да не спи". Фрагментът е от Трето действие, което се развива в градината на императорския дворец на принцеса Турандот, която вече е издала заповед никой да не спи, докато не бъде открито името на незнайния принц, отгатнал трите ѝ гатанки. Тя го издирва, за да се омъжи за него и за да спаси живота си.
Посланието е двуяко - Цеци Красимиров заповядва никой да не заспива по време на сватбата ѝ, но ѝ уверено заявява, че вече е открила своя принц в лицето на милионера Майк Струмейтис. Точно както в приказките, след венчавката последва "три дни яли, пили и се веселили".
[gallery link="file" ids="151579,151580,151581,151582,151583,151584"]