април 19, 2024

Христина Стоичкова облича булчинската рокля днес! (Факти от кухнята на събитието)

https://kliuki.net/kliuki/hristina-stoichkova-oblicha-bulchinskata-roklya-dnes-fakti-ot-kuhnyata-na-sabitieto/150010 Kliuki.net
Христина Стоичкова облича булчинската рокля днес! (Факти от кухнята на събитието)

Днес Христина Стоичкова ще се врече във вярност на своя годеник Лука Белич и се очаква това да бъде сватбата на годината.

Около Правец днес ще цари голяма суматоха, но пиле няма да може да прехвръкне от мерките за сигурност на сватбата на Христина Стоичкова. По-малката дъщеря на Камата ще облече бялата рокля, след като до скоро се смяташе, че цялата подготовка е за сестра и Мика и Айкут. Те обаче подписаха скромно в Маями, а голямата веселба е за след раждането. Днес обаче е звездният ден на Христина Стоичкова, на който Михаела няма да присъства. Таткото на булката се е постарал да спретне сватбата на годината, въпреки критиките, че пак ще измести акцента върху себе си, превръщайки я в прием в своя чест. Факт е, че по-голямата част от поканените са известни и спортни личности, които са близки и приятели на вечния номер 8, но това е напълно разбираемо. Гостите ще бъдат около 300 и между тях не липсват и доста чужденци. Камата е пратил покана дори на съпруга на популярната актриса Ева Лонгория, който е шеф на телевизията, в която работи. А дали Хосе Антонио Бастон ще уважи поканата и дали няма да дойде под ръка с красивата си жена, предстои да разберем! На колкото и високо ниво да са гостите, подготовката за сватбата не им отстъпва. Три дни и три нощи са били необходими на специално наети за случая служители на сватбена агенция, за да декорират залата за сватбарите. Част от украсата са стотици живи бели цветя, гарнирани с хиляди кристали. Таванът на помещението ще бъде превърнат в звездно небе, а от него ще се спускат дълги бели завеси. Търсеният ефект е на обстановка като в замък. Булката и младоженецът са дали конкретни изисквания за визията на залата и те са изпълнени едно към едно. Христина Стоичкова е подчертала, че иска всичко да бъде нежно и ненатрапчиво, но стилно, пише pik.bg. Очаква се сватбата да протече изцяло в духа на родните обичаи. Младоженците ще сключат църковен брак с манастир в близост до Правец, а след това ще се отправят в запазения само за тях хотелски комплекс. В голф клуба му ще се проведе изнесена церемония, на която ще сложат подписите си на брачното свидетелство. Това ще се случи към 19 часа, а междувременно ще се проведе коктейл, на който Стоичкова и Белич ще имат възможност да приемат поздравления от гостите си. [caption id="attachment_113623" align="aligncenter" width="300"]Христина Стоичкова става госпожа Белич днес Христина Стоичкова става госпожа Белич днес[/caption] След като станат семейство пред Бог и пред закона, младоженците ще дадат начало на същинската веселба, която ще мине под знака на обичаите. Ритане на менче, разчупване на обредна питка и много други ще се изпълнят под ръководството на водещия Богдан Томов. За гост-изпълнители са поканени Дани Милев и неговия бенд, а след полунощ следва рязка промяна в стила, защото на сцената ще се качат Софи Маринова и Мирослав Илич. Вечерта ще завърши с разрязване на тортата и 8-минутна заря, която ще ознаменува началото на семейния живот на Христина Стоичкова, пише 24chasa.bg.