март 29, 2024

Христина Витанова с неочаквани разкрития за Благой Георгиев

https://kliuki.net/kliuki/hristina-vitanova-s-neochakvani-razkritiya-za-blagoy-georgiev/146798 Kliuki.net
Христина Витанова с неочаквани разкрития за Благой Георгиев

Христина Витанова щастливо разведена с Благой ГеоргиевХристина Витанова

за първи път проговори за раздялата с Благой Георгиев. След година мълчание гимнастичката наруши мълчанието си и призна, че е щастлива без него. Оказа се, че двамата са много по-щастливи и имат по-хармонични отношения дори отпреди да сложат край на връзката си. „Ако съществуваше образец за „щастливо разведена“ двойка, Благой и Христина със сигурност щяха да са давани за пример“, коментират техни приятели. Откакто се разделили, двамата станали изключително близки и се разбират идеално. Нещо повече—Благой е щастлив с Христина и не спира да поддържа дружески отношения заедно с нея. „Чуваме се всеки ден заради децата. Отдавна сме спрели да се месим в живота на другия“, откровено си признава Христина. Тя допълва, че не смята екс половинката си за лош човек, а просто за бохем. [caption id="attachment_93619" align="alignright" width="350"]Благой Георгиев и Христина Витанова първи дружки Благой Георгиев и Христина Витанова първи дружки[/caption] Двамата имат две деца, като при раждането на дъщеря им Йоана, Христина преживя истински кошмар. Навръх Коледа футболистът я заряза, за да дивее с фолк певицата Лияна, с която се раздели няколко месеца по-късно.

Въпреки грозния начин, по който се разделиха Христина Витанова не казва и една лоша дума за Благо или за раздялата им. „Не мога да кажа, че съм приела всичко спокойно и с желязна воля. Просто в един момент си помислих, че е безсмислено да изпадам в кризи, след като това нещо се е случило“, допълва тя.

Витанова откровено си признава, че в онзи труден момент най-голяма опора й оказала Алисия. Приятелката й била неотлъчно до нея и я подкрепяла в трудните моменти. Тя не отрича, нито признава отношенията си с бизнесмена Младен Самуилов, за когото се смята, че стои в основата на разрива между нея и Благо. Дали това е така обаче, Витанова пази мълчание. Дискретна в мнението си остава и по отношение на новите връзки на мъжа си. Дали някой ден двамата няма пак да се съберат, не е ясно, но е факт, че Христина Витанова, гледа напред към бъдещето без мъжа си, пише „Блясък“.