април 16, 2024

Хари и Меган станаха за смях с корицата си на сп. Time. Експерти: Насилствени снимки, фалшиво семейно щастие (Вижте как ги разсипаха)

https://kliuki.net/kliuki/hari-i-megan-stanaha-za-smyah-s-koricata-si-na-sp-time-eksperti-nasilstveni-snimki-falshivo-semeyno-shtastie-vizhte-kak-gi-razsipaha/164413 Kliuki.net
Хари и Меган станаха за смях с корицата си на сп. Time. Експерти: Насилствени снимки, фалшиво семейно щастие (Вижте как ги разсипаха)

Хари и Меган се изложиха с корицата си на списание Time

Фотосесията на херцозите на Кеймбридж Хари и Меган в последния брой на списание Time е "насилствена" "Фотосесията на херцозите на Кеймбридж Хари и Меган в последния брой на списание Time е "насилствена" и "прилича на PR кампания“, разкри експерт по езика на тялото. В интервю, публикувано в секцията "FEMAIL" на "Дейли Мейл" Робин Кермод, водещ треньор по комуникация, работещ с висши политически и бизнес лидери, заяви, че широко отворените очи на херцогинята на Съсекс са „самосъзнателни“, докато Хари е принуден да застане зад жена си и да се наведе към нея. [caption id="attachment_185963" align="aligncenter" width="300"]Хари и Меган Снимка: списание Time[/caption] Междувременно експертът по езика на тялото Дарън Стантън каза, че Меган позира с разтворени крака, за да покаже, че е „могъща“. Снимката изобразява принц Хари зад гърба на Мегън, която е застанала пред него, здраво стъпила на земята. Двойката е звездата от корицата на списанието за 2021 г. със 100 -те най -влиятелни хора на планетата. „На всички снимки в списанието Меган е застанала така, че принуждава Хари да се наведе към нея. Според експерта снимките на двойката издават фалшиво семейно щастие и напрежение по време на заснемането.