март 28, 2024

Уил Смит аут от Академията на Оскарите заради шамара срещу Крис Рок (Вижте какви наказания още ще има за актьора)

https://kliuki.net/kliuki/uil-smit-aut-ot-akademiyata-na-oskarite-zaradi-shamara-sreshtu-kris-rok-vizhte-kakvi-nakazaniya-oshte-shte-ima-za-aktyora/165975 Kliuki.net
Уил Смит аут от Академията на Оскарите заради шамара срещу Крис Рок (Вижте какви наказания още ще има за актьора)

Уил Смит е аут от Академията на Оскарите заради шамара, който заби на водещия Крис Рок по време на церемонията тази година, узна Kliuki.net.

Всъщност актьорът сам е пожелал да се оттегли заради скандала, тъй като осъзнавал, че поведението му е „Болезнено, шокиращо и напълно непростимо“. Затова той напуска Академията и също така ще приеме всички последващи последици, които Бордът й сметне за нужни като санкция срещу действията му. [caption id="attachment_192840" align="aligncenter" width="350"]уил смит крис рок Снимка: БТА[/caption] Самата Академия за кинематографско изкуство вече се извини на Крис Рок и на зрителите на церемонията. Те разкриха още, че след шамара Смит е бил помолен да напусне залата, но той е отказал да го направи. Като наказание за действията му, Академията е образувала дисциплинарно производство срещу него. На 18 април ще се състои заседание на управителния съвет, когато ще се вземе решение какви още действия ще бъдат предприети. Припомняме ви, че по време на раздаването на наградите Оскар актьорът удари шамар на водещия, който си позволи груба шега със съпругата му. След плесницата Смит се върна на мястото си и продължи да крещи нецензурни думи срещу Рок. Комикът пък получи подкрепата на публиката за това, че е запазил хладнокръвие.