март 28, 2024

Удари дъното! Андреа втрещи с пошло поведение насред хотел (Вижте как се излага – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/udari-danoto-andrea-vtreshti-s-poshlo-povedenie-nasred-hotel-vizhte-kak-se-izlaga-video/165758 Kliuki.net
Удари дъното! Андреа втрещи с пошло поведение насред хотел (Вижте как се излага – Видео)

Напоследък певицата става все по жалка със скандалното си поведение

Отдавна минаха ония години когато Андреа умееше да сътворява уникални купони.  Затова пък певицата непрекъснато провокира почитателите си. Дали това ще е с нескопосан фотошоп или пък с неподходящо за наедрялата й фигура облекло, но този път бившата половинка на Кубрат Пулев удари дъното. Преди ден певицата  пусна видео от баровски хотел във Велинград, като показа в каква луксозна обстановка се е настанила. Но това, което ужаси феновете на блондинката бе, че тя е заела безумна поза почти гола, лежейки на кожен фотьойл и вади на показ мощните си задни части, за които се знае, че е оперирала.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

  Тази цялата жалка картинка се случва на фона на песента "Work"на Charlotte Day Wilson и сякаш Андреа се надява да впечатли някой режисьор на розови филми. Певицата се прави на порно звезда, а зад нея на стената виси портрета на Уинстън Чърчил, който гледа строго към нея. А защо е решила да се голи пред един от най-великите политици на 20 века остава загадка, предават от vbox7.com. Феновете са бесни на пошлото поведение на залязлата фолк звезда и я засипват с унищожителни коментари. Те пишат под видеото, че е жалка картинка и е тотално изтрещяла. А някои са по-крайни и я обиждат, че e дебела и я съветват да спре да се излага.