март 29, 2024

Убиецът на Ники, измил кървавата си кола заедно с 8 годишната си дъщеричка!

https://kliuki.net/kliuki/ubiecat-na-niki-izmil-karvavata-si-kola-zaedno-s-8-godishnata-si-dashterichka/136443 Kliuki.net
Убиецът на Ники, измил кървавата си кола заедно с 8 годишната си дъщеричка!

Нечувана и невиждана, страшна наглост и изродство! Да заведеш детето си, за да миеш кръвта от трупа, който току-що си разфасовал!!

Убиецът на Ники, отишъл да измие кървавата си кола заедно с 8-годишната си дъщеричка!

Адриан Андонов – изродът убил 22-годишният Николай Йорданов, е толкова жесток и нагъл, че не само убил и разфасовал жертвата си за 1000 лева с които да откупи ръждивата си трошка, ами и за капак отишъл да измие кървавата си кола заедно с 8-годишната си дъщеричка!

Какъв баща! А, детето било толкова привързано към него, че щом се разделели за по-дълго вдигало температура!

[caption id="attachment_7122" align="alignright" width="300"]нож Изрода Адриан не пожалил дори и малката си дъщеричка. и нея замесил в зверското убийство![/caption]

Нека ви разкажем според съселяните и хората, които го познават, що за птица е този изверг Адриан Антонов, който е посурнал даже и невръстното си дете, да измиват кръвта от трупа на Ники!

Пръв за хубостника заговори собственика на пицарията срещу блока, в който живеел Адриан. Той го определя като непрокопсаник и нехранимайко, който го мързяло да работи и все търсел кокошкарски далавери, че било по-лесно.

Ето какво разказва за 15 юни, деня, в който Адриан се завърнал от родното си село.

Когато се прибрал от селото, убиецът се държал странно, отишъл в пицарията, бил мълчалив и раздразнителен, дясната му ръка била бинтована. Отговарял, че това била трудова злополука.

После прекарал целия ден със своята 8-годишна дъщеричка, Паола. Точно тогава изверга я е завел да за чистят колата от кръвта на Ники! Той отишъл на автомивка и пожелал да му изперат багажника.

На ококореният собственик на мивката от  ужасната миризма , която се носела от колата, убиецът отговорил, че носил месо и затова така мирише.

После Адриан завел дъщерчката си на парка пред блока, люшкал детето на една люлка, мълчал, с никой не говорел и само се оглеждал, явно за някоя патрулка.

Вечерта малко след 22 часа отишъл отново в пицарията, седнал и изпил две водки и си тръгнал.

След това собственикът на заведението видял Адриан да крачи нервно пред блока.

На другият ден отново забрал малката си дъщеричка и отишъл да си вземе колата от автомивката.

Отново с невръстната си и невинна дъщеря, която най-невъзмутимо возил в прокълнатата кола, воняща на кръвта на трупа на младото момче, което убил!

Що за наглост! Що за психар! Собственото си дете не пожали!