април 26, 2024

Убиецът на Милен Цветков се друсал до припадъци (Кристиан Иванов изхвърлен от училище заради дрога - Скандални подробности)

https://kliuki.net/kliuki/ubiecat-na-milen-cvetkov-se-drusal-do-pripadaci-kristian-ivanov-izhvarlen-ot-uchilishte-zaradi-droga-skandalni-podrobnosti/159822 Kliuki.net
Убиецът на Милен Цветков се друсал до припадъци (Кристиан Иванов изхвърлен от училище заради дрога - Скандални подробности)

Убиецът на Милен Цветков има проблеми с наркотиците от години

22-годишният Кристиан Иванов, който навръх Великден уби при свирепа катастрофа журналиста Милен Цветков, е имал проблеми с наркотиците от години, научи БЛИЦ от отлично осведомени източници. По информация на медията ни младежът е бил изключен от 73 средно училище „Владислав Граматик“, известно още като Втора немска гимназия. Вследствие на силните упойващи вещества, които той е приемал, неведнъж е получавал припадъци. Кристиан добил популярност в училище и със скандална снимка в социалните мрежи как пуши марихуана в църква. [caption id="attachment_163997" align="aligncenter" width="753"]Убиецът на Милен Цветков Колаж: Клюки.нет[/caption] Още по-любопитното в случая е, че след като Иванов е бил отстранен от учебното заведение, той е продължил обучението си в елитната 91 НЕГ „Проф. Константин Гълъбов“ (Първа немска гимназия), която е една от най-реномираните гимназии в България. Приближени до обкръжението му твърдят, че тази любопитна смяна на учебни заведения се дължи на влиятелното му семейство. Оказа се още, че неговата приятелка - Симона Цветкова, която е била в колата по време на инцидента, а в момента е задържана, също е учила във Втора немска гимназия. Познати на Симона твърдят, че тя има влечение към сатанизма. От снимките й в социалните мрежи се вижда, че младата дама е с изключително екстравагантна визия, цялата е обсипана в татуировки и пиърсинг. В профила й във "Фейсбук" се наблюдават още пентаграми и други сектантски символи.