април 20, 2024

Трагедия с Бритни Спиърс! (Певицата загуби последното си дете)

https://kliuki.net/kliuki/tragediya-s-britni-spiars-pevicata-zagubi-poslednoto-si-dete/166214 Kliuki.net
Трагедия с Бритни Спиърс! (Певицата загуби последното си дете)

Бритни Спиърс претърпя спонтанен аборт

По думите на певицата в Инстаграм тя и съпругът ѝ са изгубили така очакваното бебе. Макар да бе съвсем в началото на бременността, певицата побърза да се похвали на почитателите си. В случая обаче съдбата явно ѝ изигра кофти шега, защото много скоро след обявяването на новината на практика пометна. Емоционалният ѝ пост в мрежата донякъде бе и самообвинение, че са разкрили новината прекалено рано. Бебето бе първо дете за Бритни Спиърс и Сам Асгари. [caption id="attachment_193688" align="aligncenter" width="300"]Бритни Спиърс ще почака с децата Бритни Спиърс ще почака с децата
Снимка: Инстагра[/caption] И ако помятането определено не бе очаквано събитие, в крайна сметка може би и кармата си каза тежката дума. След последните изцепки на блондинката в мрежата може би висшите сили са преценили, че не е добра идея да става майка точно сега.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Припомняме, че Бритни шашна аудиторията, като се пусна дибидюс гола в Инстаграм. И въпреки че розово сърце семпло прикриваше най-интимните ѝ части, за всички поведението ѝ бе страшен резил.  

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

На всичкото отгоре въпросните кадри се повтарят непрестанно, без гордата им притежателка да се усети и да се спре. Мнозина заподозряха, че отново е превъртяла. Като се има предвид и шофирането ѝ в нетрезво състояние съвсем наскоро, много е вероятно да са прави. И ако тя не съумява да се осъзнае, може би Вселената ѝ намеква с тежката си артилерия.