април 19, 2024

Тодор от Игри на волята скочи на шоуто: Удариха дъното, казваха ми какво да говоря! (Вижте как ги нареди - Скандално видео)

https://kliuki.net/kliuki/todor-ot-igri-na-volyata-skochi-na-shouto-udariha-danoto-kazvaha-mi-kakvo-da-govorya-vizhte-kak-gi-naredi-skandalno-video/162104 Kliuki.net
Тодор от Игри на волята скочи на шоуто: Удариха дъното, казваха ми какво да говоря! (Вижте как ги нареди - Скандално видео)

Тодор от Игри на волята смята, че от продукцията са го прецакали

Бургазлията Тодор Желязков, известен с прозвището Табуретката, атакува продуцентите на риалити формата „Игри на волята” в 10-минутно видео в Инстаграм. Желязков, който бе определен за един от най-противоречивите участници във формата, е убеден, че два месеца той е държал интереса към приключенското предаване, "блъскал се и направил шоуто", но те били неуважителни към персоната му. Поводът да се разгневи е гостуването на Екатерина, друг ог участниците във формата, при Гала. [caption id="attachment_174887" align="aligncenter" width="300"]Тодор от Игри на волята Снимка: Клюки.нет[/caption] „Нея я пускат на живо, а мен искаха да ме излъчват на запис. Отказах им, защото знаех, че няма да пуснат това, което им кажа. Честните хора не ги искат никъде. Това е точният пример! Вижте Катенцето къде е – в студиото, а на мен ми се обадиха и ми казаха, че ще ме снимат на запис. Отказах им! Това е несериозно”, гневи се Желязков. Той се чувства дискриминиран, смята че не го пускат директно в ефир, защото можел да каже нещо, което да не харесват. „Вие направо ударихте дъното! Много съм потресен. Но аз ще ги оправя, много смешна работа маняченца и манячки”, коментира с приятелите си в социалната мрежа той. Според него в предаването съвсем тенденциозно му бил представен друг образ. Той смята, че говорил много хубави неща, които обаче били отрязани. „Останаха само тези реплики, които ми подадоха те, защото много често ми подаваха реплики, казват ми да кажа нещо и аз го казвам, а те вкарват само това. Да са живи и здрави! Още повече ми отвориха очите, даже ми отвориха третото око”, допълни Табуретката. Той се зарича да не изтрие видеото от инстаграм профила си, с което разкрива своята истина за формата и анонсира, че ще вдигне завесата и около други истини в шоуто, пише Флагман.