март 29, 2024

Това не го очаквахме! Скандалната Сузанита бременна в 6-ия месец! Ето кой е бащата (СНИМКИ)

https://kliuki.net/bg-kliuki/tova-ne-go-ochakvahme-skandalnata-suzanita-bremenna-v-6-iya-mesec-eto-koy-e-bashtata-snimki/166286 Kliuki.net
Това не го очаквахме! Скандалната Сузанита бременна в 6-ия месец! Ето кой е бащата (СНИМКИ)

Скандалната млада певица Сузанита се оказа бременна! Дъщерята на Орхан Мурад е в 6-ия месец от бременността си и успешно е успяла да запази тайна благата вест до днес, когато публично съобщи, че ще става майка.

„Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща. Обичам ви“, написа Сузанита под снимка с бащата на бъдещото си дете – Марк Славов. Двамата са заедно от по-малко от година, като преди няколко месеца певицата се нанесе да живее при него.

Марк е шампион по хвърляне на копие, занимава се и с музика, като продуцира чуждестранни изпълнители.

Певицата не крие, че именно благодарение на него се е измъкнала от дупката, в която беше години наред. Заради зависимостта си към наркотиците Сузанита лежа и в клиника, имаше и сериозни проблеми с алкохола. Любовта на Марк, неговата нежност и всеотдайност са й дали сили да продължи напред и да забрави за дрогата завинаги.

Очаква се бебето да се роди в края на лятото, като до момента за него са знаели само майката на Сузанита и близките на Марк. 19-годишната певица крила от баща си Орхан, с когото са във влошени отношения. Наскоро изпълнителят се ожени повторно а Сузанита открито заяви, че не желае да има нищо общо с него.