април 20, 2024

Тихомир от Фермата заби жена (Вижте коя е новата му изгора – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/tihomir-ot-fermata-zabi-zhena-vizhte-koya-e-novata-mu-izgora-podrobnosti/163959 Kliuki.net
Тихомир от Фермата заби жена (Вижте коя е новата му изгора – Подробности)

Неведоми са пътищата на Тихомир от "Фермата"

Лутанията на културиста по всички точки на сексуалната му ориентация най-сетне като че ли се наместиха. Тихомир от "Фермата" вече е жена и по думите му, се чувства чудесно в кожата си. Генералната промяна явно бе замисляна от него, откакто се помни. Смелостта да пристъпи към действия обаче дойде сравнително наскоро. След смяната на пола някогашният мъж вече може да се похвали и с гадже, при това жена. "Искам официално да съобщя, че съм във връзка с моята нова любов Емили. Тя бе човекът, който ми помогна да открия своята идентичност, а именно, че съм транслесбийка", написа новоизлюпената Мелиса в профила си в инстаграм. [caption id="attachment_183829" align="aligncenter" width="300"]Тихомир стана жена и си намери жена Тихомир стана жена и си намери жена
Снимка: инстаграм[/caption] Не само думите на бившия Тихомир демонстрираха привързаността му към въпросната Емили. Той събра смелост и да я покаже пред очите на широката аудитория. Както изглежда, и Мелиса, и Емили са родени като мъже. Към днешна дата обаче някогашните мъжаги се подвизават като жени. Неслучайно явно са се и намерили.

Двамата се определят като пансексуални. Според запознати подобен типаж не се ограничава до харесване само на мъже или само на жени. Пансексуалните могат да поддържат отношения и с двата пола, при това няма никакво значение как се определя отсрещният човек, коментира темата и hotarena.net. Той е само човек, ни повече, ни по-малко от това. Освен със снимки Тихомир затрупа мрежата и с обясненията си в любов към новата си изгора. Дамата вече е официално показана в публичното пространство и по всичко личи, че и занапред ще продължаваме да я виждаме. Признания като "обичам те" тепърва ще се срещат в профила на Мелиса. Откакто се превърна в жена, някогашният културист не спира да привлича вниманието на аудиторията си в инстаграм.