март 29, 2024

Тита втрещи с крак като дирек (Едрогърдата певица сгафи с фотошопа – Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/tita-vtreshti-s-krak-kato-direk-edrogardata-pevica-sgafi-s-fotoshopa-snimki/166382 Kliuki.net
Тита втрещи с крак като дирек (Едрогърдата певица сгафи с фотошопа – Снимки)

Тийн идолът може да има най-големите естествени гърди сред певиците, но не се отказва да ползва фотошоп, видя kliuki.net

Тита откри летния сезон и се пусна по бански. Младата изпълнителка, която се слави с най-големия естествен бюст сред родните певици показа впечатляваща гръдна обиколка. Гърдите й са толкова внушителни, че сякаш ще изскочат от мини плажния й костюм. Който едва удържа женските й прелести.

Тита втрещи с крак като дирек (Едрогърдата певица сгафи с фотошопа – Снимки)
Певицата крие пищна фигура с фотошоп Снимка: Инстаграм

Звездата обаче, която твърди, че няма и грам силикон все пак обработва снимките си с фотошоп, тъй като фигурата й е доста пищна. Това се забелязва на един от последните й фотоси. Тита се е е изтипосала с крак като дирек. Едната й нога е по-дебела от другата и феновете веднага го забелязаха.

Тита втрещи с крак като дирек (Едрогърдата певица сгафи с фотошопа – Снимки) - Снимка 2
Бая мръвки си е орязала тая, хилят се феновете

Почитателите на певицата , която вече тръгна по пътя на лекия жанр я подиграват за нескопосания фотошоп. Те коментират, че е трябвало малко повече да се постарае, за да не изглежда, че единия й крак от горе до долу е равен.

Други я питат защо е било нужно да прекалява с обработката на кадрите и добавят, че от лявата си страна изглежда брутално: „Бая се е поизрязала и тая... Тцтцтц”, „Порно звезда от работническата класа” са само част от негативните коментари в социалната мрежа.