април 16, 2024

Тара Рийд сред звездите с кошмарна визия по бански (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/tara-riyd-sred-zvezdite-s-koshmarna-viziya-po-banski-snimki/146536 Kliuki.net
Тара Рийд сред звездите с кошмарна визия по бански (Снимки)

Тара Рийд не е единствената, която стряска по бански

Тара Рийд вече е част от класацията на звездите, изглеждащи кошмарно по бански. Особено по бански от две части, тъй като повече се разкриват части от плътта, които не изглеждат особено приятно.

[caption id="attachment_92024" align="alignright" width="300"]Тара Рийд Тара Рийд[/caption]

Тара Рийд съвсем заслужено е включена в отбора от звездите с кошмарна визия на плажа. Изключително слаба, тя носи и последствията на неуспешна липосукция, от което коремът й е обезобразен. За общата й разочароваща визия допринасят и увисналите гърди и кльощавото тяло като цяло.

Не по-добра е ситуацията и при Кортни Лав. И тя е жертва на пластичната хирургия. Дори милата й усмивка не може да отклони вниманието от набиващия се на очи деформиран корем.

Лиса Рина също трябва внимателно да си подбира банския, за да не се набива на очи неравномерната дупка между гърдите й, която е резултат на несполучлива хирургическа интервенция. Но освен гърдите, тя си е напомпала и устните.

Фенка на кокалестото тяло, Лиан Раймс е на път да стане следващата анорексичка, заслужила да я наричат скелета на Холивуд. От фотоса виждаме, че още съвсем мъничко не й „достига”.

И певицата Кеша обича да позира по бански костюм. Но явно трябва да подбира по-прецизно модела или да се погледне в огледалото, преди да отиде на плажа, за да не разваля драстично илюзията от музикалните си видеа.

А Аланис Морисет трябва да забрави за изрязания бански, за да не разочарова феновете си. Отпуснатите задни части и горни предни, липсата на талия и започналото да се отпуска коремче не са особено лицеприятна гледка.

Явно и Кели Рипа е фенка на кокалестото и мускулесто тяло, но изпъкналите й кокали, заедно със стърчащия пъп не са особено приятна гледка.

И накрая да не се изплашите. Едно от най-грозните тела на плажа е на стилистката на известните - Рейчъл Зои. Явно тя осъзнава колко стряскащо изглежда, защото се е опитала да поприкрие част от кльощавото си тяло под голямо парче плат. Но визията й пак плаши.

И тя като останалите, трябва по-често да се оглежда в огледалото, видяха от bgreality.bg.

[gallery link="file" ids="92025,92026,92027,92028,92029,92030,92031"]