март 28, 2024

Тамара Георгиева ли е най-грозната Мис в света? (Вижте най-скандалните й чуждоземни колежки - Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/tamara-georgieva-li-e-nay-groznata-mis-v-sveta-vizhte-nay-skandalnite-y-chuzhdozemni-kolezhki-snimki/153466 Kliuki.net
Тамара Георгиева ли е най-грозната Мис в света? (Вижте най-скандалните й чуждоземни колежки - Снимки)

Тамара Георгиева определено не е най-скандалната миска в световен аспект

Тамара Георгиева предизвика сериозен скандал с избирането й за най-красива българка. Мнозина фенове обявиха, че софиянката не заслужава короната, тъй като е всичко друго, но не и красива. Ако обаче си мислите, че само в България до първото място стигат кандидатки със съмнителна слава, не бързайте с изводите. Истината е, че на далеч по-престижни световни конкурси като Мис Вселена до короната достигат момичета, които далеч не я заслужават. Някои от тях не са грозни, но изглеждат твърде обикновени за подобна титла. Други се прочуват не с красотата си, а със скандали, в които са замесени расизъм, дрога и порно. Можем да прибавим и слуховете за пластични интервенции, заради които се съмняваме доколко естествената красота побеждава в тези конкурси. В галерията по-надолу ще видите няколко победителки, които по една или друга причина не заслужават лентата и приза си.

Мис Невада Тара Рийс

[caption id="attachment_132557" align="alignleft" width="520"]Тара Рийс Тара Рийс[/caption] В България журито не е толкова стриктно, но в САЩ еротични снимки на претендентките и победителките са строго забранени. Затова не е изненадващо, че когато се появяват голи кадри на Тара - титлата й е безкомпромисно отнета.

Мис Тийн Луизиана Линдзи Еванс

[caption id="attachment_132558" align="alignright" width="520"]Линдзи Еванс Линдзи Еванс[/caption] Само 11 дена след като получава короната, Линдзи е принудена да се откаже от нея. Причината е повече от унизителна – след вечеря в скъп ресторант тя решава, че може да прескочи момента с плащането на сметката. Ако това не ви се струва достатъчно лошо, при претърсването се оказва, че тя има в себе си доста голямо количество марихуана. Определено не звучи добре, особено за Мис Тийн.

Мис Вселена 2007 Рийо Мори

Публиката не мисли, че Рийо е грозна, но повечето я определят като твърде обикновена, за да носи такава титла. Най-доброто, което зрителите казват за Мори, е, че е симпатична и нищо повече. На свой ред тя [caption id="attachment_132559" align="alignleft" width="520"]Рийо Мори Рийо Мори[/caption] признава, че има филъри в устните, което като че ли не й помага да стане по-съблазнителна.

Мис Америка Тара Конър

Първо Тара е хваната от папараци кок се целува с победителката в конкурса Мис Тийн САЩ – Кейти Блеър. Огромният скандал обаче се задълбочава, след като се налага Конър да прекара над два месеца в клиника за лечение от алкохолна и наркотична зависимост. По тази причина е принудена да предаде короната на подгласничката си Рейчъл Смит. [caption id="attachment_132560" align="alignright" width="520"]Тамара Георгиева ли е най-грозната Мис в света? (Вижте най-скандалните й чуждоземни колежки - Снимки) - Снимка 4 Тара Конър[/caption]