март 29, 2024

Тамара Георгиева избяга в Испания (Миската не издържа на гаврите, ще върне ли короната?)

https://kliuki.net/kliuki/tamara-georgieva-izbyaga-v-ispaniya-miskata-ne-izdarzha-na-gavrite-shte-varne-li-koronata/154027 Kliuki.net
Тамара Георгиева избяга в Испания (Миската не издържа на гаврите, ще върне ли короната?)

Тамара Георгиева се покри в Испания, не издържа на хулите срещу визията йТамара Георгиева не желае да живее в България, защо тогава се натиска да става Мис?

Тамара Георгиева избяга в Испания. Според последната информация на хора от родния хайлайф актуалната носителка на титлата Мис България се е покрила в чужбина. Тъй като не е издържала на гаврите с визията й. Тя е заживяла с гаджето си Стивън Роуз в Испания, твърдят близки до пишман моделката. От няколко години насам синът на дизайнерката Катя Роуз учи там, но вече окончателно е взел решение да се премести и да заживее с половинката си в Барселона. Тамара ГеоргиеваТамара бе една от най-коментираните миски през последните месеци. Самата тя обиколи де що има предавания, за да обяснява колко е достойна и как ще променя света, но въпреки че тръгна с голямата кошница, бързо подви опашка и реши да заживее далеч от медийната суета. “За какво й беше изобщо да печели тази титла. Трябваше да си остане продавачка в бутика на свекървата й Катя Роуз и да не се бута където не й е мястото”, споделят мнението си потребители в социалната мрежа, предават от paparazzi.bg.