април 26, 2024

Супер скандал в Турция! Мъжът на Лейля от "Листопад" я спипал на калъп с баща си (Всичко за резила)

https://kliuki.net/kliuki/super-skandal-v-turciya-mazhat-na-leylya-ot-listopad-ya-spipal-na-kalap-s-bashta-si-vsichko-za-rezila/161433 Kliuki.net
Супер скандал в Турция! Мъжът на Лейля от "Листопад" я спипал на калъп с баща си (Всичко за резила)

Лейля от "Листопад" имала тайна афера със свекъра си, семейството с години криело

Лейля от "Листопад" се замеси в най-грандиозния скандал в турското кино. Актрисата Гьокче Бахадър изживя любовна история, чийто сюжет може да послужи и за раждането на поредната турска сапунка. И всъщност най-скандалната заснета досега. Актрисата, която през 2011 година се омъжи за актьора и режисьор Али Сунал, само година по-късно се разведе с него. Официалната версия за раздялата бяха претоварените графици на двамата. Оказа се обаче, че причината за разрива е далеч по-пикантна. Звездата имала връзка със свекъра си - Кемал Сунал, при това под носа на собствения си съпруг. Самата Гьокче се омъжила за съпруга си уж след голяма любов, а седем месеца по-късно се развела. "Вярвахме, че се обичаме, а се оказа, че работата ни отдалечава. И решихме да се разделим", споделила тогава актрисата с приятели. Истината обаче се оказала много по-различна. Добре информирани източници разкриват, че Али хванал съпругата си в изневяра и то със собствения си баща. Шокът бил огромен и актьорът предпочел да запази случилото се в тайна, вместо да разкрива огромния срам, който цялото семейство изживяло покрай тази случка. Разкритията са направени от приятел на семейството, което наскоро погреба възрастният артист. Фамилията с години мълчала за огромния срам, който преживели тогава. Аферата между екранната Лейля и Кемал Сунал пламнала преди няколко години. Артистът, макар и вече на достолепна възраст, не пропускал да забърше всяка красавица, която му се изпречи на пътя. "Кемал беше истински плейбой и дори Гьокче не можа да му устои. Двамата преспаха заедно само дни след сватбата й. Имаше фатално привличане между тях. И тя не можа да устои на това. И дори фактът, че Кемал е по-стар от нея с 30 години и е баща на съпруга й, не я спря", разкрива още източникът, пише vistina.com.mk.

Фатално привличане

[caption id="attachment_171723" align="aligncenter" width="300"]Скандал с Лейля от "Листопад" сн. Инстаграм Скандал с Лейля от "Листопад" сн. Инстаграм[/caption] Разкритията за връзката им лъснали, след като съпругът й Али Сунал неочаквано се прибрал два дни по-рано от пътуване извън града. Точно тогава той хванал съпругата си да лудува със свекъра си. Когато пристигнал у дома, видял колата на баща си в двора. А когато влязъл в къщата, хванал прелюбодейците да гледат телевизия без дрехи в хола.