април 20, 2024

Сузанита: Дължа много на мъжа до себе си

https://kliuki.net/kliuki/suzanita-dalzha-mnogo-na-mazha-do-sebe-si/167075 Kliuki.net
Сузанита: Дължа много на мъжа до себе си

Покрай Марк се научила да се извинява и да казва „Моля“ и „Благодаря!“
Неотдавна бременната в осмия месец Сузанита се обясни в любов на шампиона по гребане Марк Славов, без специален повод.

В Инстаграм тя сподели щастието с любимия си, с когото скоро ще посрещнат на бял свят сина си. 19-годишната изпълнителка не пропусна да отбележи, че дължи много на Марк, защото е дошъл в „най-хаотичния момент от живота й“, създавайки ред по „най-хаотичния начин“.

Изглежда двойката наистина се радват на ново начало след дългия период, в който Сузанита се бореше с наркотичната си зависимост. Отначало започнала с трева, но покрай множеството лоши моменти, които имала, посегнала и към по-тежки субстанции.

В тези моменти слагала „розовите очила“ и всичко й изглеждало перфектно. Макар да мислела, че преоткрива себе си, в действителност се губела все повече и повече с всяка следваща доза. Не крие, че голяма част от хонорарите й отивали за наркотици. Останалите средства дарявала, включвайки се предимно в благотворителни кампании за деца.

В един момент се стопила до фаталните 36 килограма. След разговор с майка си, Сузанита си дала сметка, че потъва и започнала да търси клиника и лекари, на които да може да се довери. В клиниката останала в продължение на месец, след което през две седмици посещавала дневен център. Известно време приемала силни успокоителни и антидепресанти.

Преминала през деветте кръга на ада – халюцинации, паник атаки, нервни кризи и какво ли още не
Когато излязла от клиниката си дала сметка, че е чиста, но не и независима и заради това продължила борбата си с желанието да продължи употребата им.
Любовта й към Марк й дава огромната сила и мотивация, от която се нуждае. Тя многократно е споделяла, че любовта учи на много неща.

Покрай него се научила да се извинява и да казва „Моля“ и „Благодаря!“. Дал й голямото си сърце, чистата си душа и уникална енергия, съчетани с топли ръце и много прегръдки. Знае, че каквото и да се случва, той е винаги там, а това винаги ги кара да се борят, защото вече не са двама, а трима.

Обединявайки душите си, създали най-чистата, невинната и красива душа на света – такава с ръчички и краченца, която много скоро ще види бял свят. Убедена е, че е направила правилният избор и Марк ще бъде най-добрия баща. За себе си казва, че ще даде цялата си любов на своите момчета, защото те го заслужават.
Източник: Уикенд