април 19, 2024

Сузанита влиза във ВИП Брадър, скъсаха я от подигравки (Вижте как я наредиха)

https://kliuki.net/kliuki/suzanita-vliza-vav-vip-bradar-skasaha-ya-ot-podigravki-vizhte-kak-ya-narediha/152637 Kliuki.net
Сузанита влиза във ВИП Брадър, скъсаха я от подигравки (Вижте как я наредиха)

Сузанита успя да завихри нов скандал около името си за отрицателно време.

Продуцентът на ВИП Брадър Нико Тупарев ще извлече сериозни дивиденти от бързата слава, която връхлетя Сузанита. Веднага след като парчето й "Луфицер и Буда" стана национален проблем №1, той се е свързал с нея да я покани да участва във ВИП Брадър. А 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад само това чакаше! Заедно с баща си и майка си тя е взела решението, че ще прекрачи прага на Къщата. Хонорарът й все още не е уточнен, но със сигурност няма да бъде под 20 бона. А и, все пак, Сузанита не може да ламти за огромни суми, защото е познато име само от около месец. А новината за участието й в риалитито предизвика очаквания скандал още преди началото му!

В страницата на ВИП Брадър бе споделено фото,

с което се промотира участие на малолетната Сузи. "Тя е само на 14 и за няколко дни направи истински фурор в социалните мрежи. Тя стана най-обсъжданата личност в България със своята ексцентричност и неповторимост", описват я от предаването. Но май зрителите и потребителите на социалните мрежи са на коренно различно мнение! Мнозина смятат, че е недопустимо момиче на 14 години да бъде изолирано в Къщата. Най-малкото, тя трябва да бъде на училище по това време! А и там й е мястото, а не сред уж подбраните най-ВИП сред ВИП-овете. Все пак, Сузанита има още много хляб да изяде, докато може да се похвали със звезден статус. Въпреки че тя видимо и сега живее с илюзията, че е знаменитост, на която повечето завиждат и затова я хейтват... А омразата и критиките към нея не спират да валят! Всички недоумяват с какви по-точно заслуги госпожицата, "обладана от Луцифери", си е заслужила поканата. Според тях, предаването е ударило своето дъно с участието на Сузанита. Дори се шегуват, че дано да я елиминират до 15 септември, за да не изпусне часовете по "обладаване", пише hotarena.net. [caption id="attachment_128186" align="alignnone" width="300"]Никой не приема Сузанита за ВИП Никой не приема Сузанита за ВИП[/caption] Междувременно се появиха и слухове, че щерката на Орхан Мурад въобще няма да влиза във ВИП Брадър, а това е просто нова стратегия на предаването. То принципно досега не е издавало официално участниците си преди големия старт. Затова разкриването на имената на Сузанита и Мегз се приеха с недоверие. Явно Големия брат се чуди как да си напомпа изветрелия имидж и го прави на гърба на скандални дами.