март 28, 2024

Страшната истина за раздялата на Тита и Недко

https://kliuki.net/liubopitno/strashnata-istina-za-razdyalata-na-tita-i-nedko/166678 Kliuki.net
Страшната истина за раздялата на Тита и Недко

Двамата са заличили снимките, на които са заедно от профилите си

Мълвата за раздялата на ММА боеца Недко и певицата Христина Христова, по-известна като Тита се носи от няколко месеца насам.

При все, че нито един от двамата не потвърди официално тази информация, тя е повече от видна, предвид факта, че и двамата са изтрили общите си снимки от профилите си в социалната мрежа. Освен това прави впечатление и че не се следват.

Страшната истина за раздялата на Тита и Недко

Тита е запазила само няколко фотоса с Недко, последният от които е от април миналата година, когато бяха на почивка в Египет.
Изглежда от голямата любов, в която и двамата се кълняха, че са открили в лицето на отсрещния, не е останала и следа. Дори напротив – любовта помежду им се оказа повече от кратка, а изглежда и доста болезнена, предвид факта, че Недко често пъти я биел.

Преди няколко седмици знойната блондинка отпразнува рождения си ден, но това, което направи впечатление, бе отсъствието на Недко от партито. Това е още едно потвърждение, че двамата вече не са заедно.

Под един от фотосите, които Тита сподели от рождения си ден написа: "Млада, благословена, обичана. Благодаря".
По-късно обаче под друг кадър тя допълва с: "Изберете хора, които избират вас", което за последователите й е ясен знак, че тя е направила изборът да не е с ММА боеца.

Според запознати до краха на връзката им се стигнало след последния побой, който Недко нанесъл на Тита, в резултат на който тя бе със счупени пръсти.
Така и не става ясно как точно се е стигнало до него, но версиите за това са две.

Според първата той много ревнувал Тита – дотолкова, че чак я задушавал с ревността си, а това е едно от нещата, които певицата най-много мрази. Така често пъти изблиците му на ревност прераствали във физическа агресия.

Втората версия гласи, че Недко кръшкал на Тита и заради това бил натирен от нея. Той побеснял от това, че го е зарязала и й посегнал.
Източник: Уикенд