април 25, 2024

Стефан от Женени от пръв поглед крие тежка семейна драма

https://kliuki.net/kliuki/stefan-ot-zheneni-ot-prav-pogled-krie-tezhka-semeyna-drama/146531 Kliuki.net
Стефан от Женени от пръв поглед крие тежка семейна драма

Стефан от Женени от пръв поглед се е сблъскал с живота от малък

Чаровният автобояджия Стефан от реалити шоуто „Женени от пръв поглед "преживял драма, след която във фамилията му всичко се обърнало в нова посока.

[caption id="attachment_92008" align="alignright" width="300"]Стефан от Женени от пръв поглед Стефан от Женени от пръв поглед[/caption]

Тази трагедия променила спокойния до тогава живот на семейството, но въпреки това преживяното нещастие ги сплотило и те заедно успели да се изправят на крака.

Роднините на Стефан, леля му и чичо му, загинали в автомобилна катастрофа и оставили неговите братовчеди кръгли сираци. Добросърдечните родители на звездата от „Женени от пръв поглед“ не се чудят много, много и вземат решение да осиновят осиротелите деца. Доста благородна постъпка, коментират съгражданите им , не само ще ги отгледат,но са ги и осиновили, за да са истински членове на семейството.

Само така по-лесно ще се справят с сполетялата ги беда. Всички заживяват заедно, като една голяма фамилия, която държи на семейните традиции и дава добър пример със сплотеността си.

След известно време големият брат на Стефан също осиновява дете. Добрият пример на родителите му го поощрява да предприеме тази решителна стъпка, която не всеки би решил да направи или поне дълго ще обмисля. Осиновяването се превръща в добра традиция за задружното семейство.

Такова възпитание получава Стефан от своите родители и това го превръща в чаровен млад мъж с изключително човечен характер, с морални и стабилни възгледи за живота. Не случайно, от самото начало на реалитито, той спечели сърцето на Светлана и получи подкрепата на зрителите. Двойката младоженци станаха фаворити на публиката в социалния експеримент на Нова телевизия „Женени от пръв поглед ". Какво обаче ще се случи с тях след експеримента сватба с непознат, предстои да научим от следващите издания на реалити изданието, пишат от Агенция ПИК.