март 29, 2024

Стана ясно кой е подпомогнал раздялата на Лена Бориславова и Мирослав Иванов

https://kliuki.net/kliuki/stana-yasno-koy-e-podpomognal-razdyalata-na-lena-borislavova-i-miroslav-ivanov/166780 Kliuki.net
Стана ясно кой е подпомогнал раздялата на Лена Бориславова и Мирослав Иванов

Нещата били форсирани от майката на парламентарния шеф

Всички са наясно с това, че годежът на Лена Бориславова и Мирослав Иванов бе пълно театро.

Оказва се обаче, че има нещо в раздялата между Лена Бориславова и Мирослав Иванов, което не бе съобщено на широката общественост. Двойката се разделили с помощта на майката на бившия парламентарен шеф – леля Димка. Именно тя настоявала синът й да сложи край на този позор.

Консервативната дама и съпругът й Николай обърнали изцяло мнението си за на пръв поглед изисканата и образована Лена Бориславова, когато видели как Кирил Петков рови най-безсрамно под полата й, а след това Лена му гука на уше в скъпарски ресторант в Солун.

Въпреки, че Мирослав бил наясно, че годеницата му не му е вярна, той нямало да сложи край на отношенията им, тъй като бил твърде нерешителен. Именно поради тази причина леля Димка взела нещата в свои ръце и обработила много внимателно плахия си син. Тя била категорична, че е крайно време да сложи край на този срам, който Лена изля на главата му.

Още повече имайки предвид факта, че Иванов едва ли не бил принуден да заведе Лена Бориславова на сбирката на ПП и да демонстрира пред останалите депутати голямата си любов и пълно нехайство за клюките след скандала.

Мирослав Иванов бил готов да търпи цялото това уважение, но не и леля Димка, за която се говори, че коли и беси в семейството им. Тя била категорична, че не издържа на присмеха на съседите и е крайно време синът й да разкара смуглата красавица. Сякаш не стига всичко останало, ами Лена Бориславова имала наглостта да свали пръстена веднага, след като медиите забравиха за скандала заради реденето на новия кабинет.

Така подтикван от майка си, Мирослав Иванов заявил на Лена, че предпочита да се разделят за известно време. Запознати издават, че това е една от най-смелите постъпки, които е правил някога в живота си.

Лена обаче не само, че не се разстроила от този факт, ами това и чакала. На нея вече й било писнало да обикалят из концерти и напред-назад, само и само да бъдат снимани като влюбена двойка след избухването на парапетния скандал.

Така стана ясно, че годеж няма, не е имало и истински пръстен, а към днешна дата двамата са се отдалечили един от друг. При все, че раздялата, искана от Мирослав, ударила сериозно по егото на Лена, сърцето й не било наранено за разлика от неговото.

Най-щастлива от тази развръзка била леля Димка, която от години врънкала сина си да си намери жена, с която да я дарят с внуци, тъй като сестра му вече имала две деца. Едва ли някой смята, че кариеристка като Лена Иванова мечтае за деца още повече в този момент.

Да не забравяме и мълвата, според която освен с Кирил Петков, Лена Бориславова имала връзка и с Ицо Хазарта

Източник: Уикенд