март 29, 2024

Спряха да се крият! Ето я бременната Полина на Благо Джийзъса (Фото с коремче)

https://kliuki.net/kliuki/spryaha-da-se-kriyat-eto-ya-bremennata-polina-na-blago-dzhiyzasa-foto-s-koremche/166376 Kliuki.net
Спряха да се крият! Ето я бременната Полина на Благо Джийзъса (Фото с коремче)

Благой Георгиев спря да крие бременната Поли, видя Kliuki.net.

Футболистът, който се е заел сериозно да подобрява естествения прираст у нас, вече не крие, че очаква бебе номер пет. От четвърта различна жена. Той показа наедрялото коремче на поредната си половинка Полина Спасова, която е доста по-малка от него. И, ако се вярва на слуховете, е причината Джийзъса да се раздели със Златка Райкова.

Самото фото е на няколко седмици, тъй като в момента брюнетката е в още по-напреднала бременност. Затова и двамата с Благой бързат с купона за сватбата – за да не е тя в последния стадий на бременността си на празника. Двойката се венча тайно още щом разбраха за бебето.

Очевидно Поли няма никакви притеснения, че благоверният й има цели 4 деца. И не е известен с вярност и моногамен нрав. Може би младата жена се надява да промени непоправимия кръшкач, който уж се беше кротнал до Златка Райкова, от която е четвъртото му дете – малкия Благой.

Преди това Джийзъса успя да забремени рускинята Есмер Омерова, с която се разведе със скандал. И тя не го допуска по никакъв начин до сина им Елай. Първите му две деца са от една жена – гимнастичката Христина Витанова, която дълго време търпя изневерите му, но накрая му би шута.

Георгиев успя да прекара през леглото си и певицата Лияна, но тя не му се върза на акъла да му ражда деца.