март 29, 2024

Смразяващи разкрития за убийството на швейцарския бизнесмен в тузарското селище Делта Хил

https://kliuki.net/skandali/smrazyavashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-shveycarskiya-biznesmen-v-tuzarskoto-selishte-delta-hil-3/166739 Kliuki.net
Смразяващи разкрития за убийството на швейцарския бизнесмен в тузарското селище Делта Хил

Съпругата му е била в жилището по време на убийството

Появиха се смразяващи разкрития за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге в тузарското селище Делта Хил.

Наблюдаващият прокурор Аделина Алексиева обяви, че за момента има събрани достатъчно доказателства и е повдигнато обвинение за предумишлено убийство на бизнесмена.

По случая е задържан мъж 57 години като с прокурорско постановление задържането му е било удължено от 24 на 72 часа.

Мъжът не само се познавал със семейството, а работил при съпругата на Удо Ланге. Мотивът за убийството е личен. Оказва се, че жената на швейцарския бизнесмен и задържания, са имали не само служебни, а и лични отношения. Това стана ясно от разкритията, направени от говорителя на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова по време на брифинг.

Задържаният живее в София по адресна регистрация. Към момента доказателствата сочат, че той е извършител. Извършва се проверка по версията дали има и друг извършител или някой, който му е помогнал. На този етап няма доказателства срещу съпругата на жертвата.

Направена е аутопсия. Няма данни бизнесменът да е бил преоблечен или местен. Има констатирано увреждане на белия дроб – малка рана на шията, заяви още Стоилова.

Убийството е било извършено в жилището на жертвата в тузарското селище Делта Хил. Иззети са веществени доказателства и адресът е претърсен.

Към настоящия етап няма самопризнания. Предполагаемият извършител е задържан, докато е бил в дома си в София.

Иззети са веществени доказателства и е претърсен адресът на предполагаемия убиец. Съпругата на Удо Ланге е била в жилището по време на извършването на престъплението.

Източник: blitz.bg