април 19, 2024

След финала! Андрей от Игри на волята псува грозно Елизабет (Не иска нито да я види, нито чуе Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/sled-finala-andrey-ot-igri-na-volyata-psuva-grozno-elizabet-ne-iska-nito-da-ya-vidi-nito-chue-podrobnosti/165130 Kliuki.net
След финала! Андрей от Игри на волята псува грозно Елизабет (Не иска нито да я види, нито чуе Подробности)

Между спряганите за любовници се заформи грандиозен скандал, след края на шоуто

Между Андрей от Игри на волята и Елизабет уж се зароди истинско приятелство. Това поне видяхме до сега в излъчените епизоди. Явно то  е било единствено за пред зрителите, научихме от казахстанеца в последствие. [caption id="attachment_189253" align="aligncenter" width="350"]След финала! Андрей от Игри на волята псува грозно Елизабет (Не иска нито да я види, нито чуе Подробности) Уж първи приятели, а сега се ненавиждат[/caption] Оказа се, че след края на Игрите двамата нито са се чували, нито пък виждали. Към днешна дата спортистът бълва огън и жупел срещу бившата си приятелка. За която чак сега разбрал как го е използвала, за да се добере до финала.

@naydenovv.n#fyp #игринаволята #андрей #елизабет #стратегия #бойци❤️ #игринаволята2021 #шампиони?♬ original sound - ???????

„Изобщо не е такава, каквато изглеждаше. Не желая да контактувам с нея и да чувам оправданията й” казва сибирският вълк във видео чат. От него научаваме още, че Джуджи е отпаднала от риалити формата, обидила се и вече не му вдига телефона. Подозренията са, че в някой от следващите епизоди ще видим как Елизабет и Андрей ще се изправят в битка един срещу друг. И именно казахстанеца ще отстрани русокосата гимнастичка. А от това, което подсказва се разбира, че не тя е спечелила Игрите за радост на зрителите. Които не я харесват и я мразят заради задкулисните й игри и злобните коментари, които прави. От видеото още се вижда колко е бесен Андрей на най-близката си приятелка, псува я  и горко съжалява , че й подал ръка, да я тика цели три месеца до финала. Джуджи не е харесвана и от Красима и Габриела и с тях е в лоши отношения, предават от show.blitz.bg.