април 26, 2024

След събирането на "Приятели": Годеницата на Матю Пери му би шута (Актьорът гълтал по 30 хапчета на ден)

https://kliuki.net/kliuki/sled-sabiraneto-na-priyateli-godenicata-na-matyu-peri-mu-bi-shuta-aktyorat-galtal-po-30-hapcheta-na-den/163514 Kliuki.net
След събирането на "Приятели": Годеницата на Матю Пери му би шута (Актьорът гълтал по 30 хапчета на ден)

Матю Пери се събра с Приятелите, но годеницата му го заряза

Никак не му върви на Матю Пери. След като медиите гръмнаха с последни новини около здравословното му състояние, и годеницата му прояви характер. Знойната красавица, с която бяха сгодени от ноември миналата година, събра смелост и го заряза. По всичко личи, че виновник за ненадейната раздяла е именно актьорът. Обществеността бе потресена от изненадващите му появи в публичното пространство, където той демонстрира, че е тотално съсипан, остарял и алкохолизиран. [caption id="attachment_181696" align="aligncenter" width="300"]Моли не издържа на напрежението Моли не издържа на напрежението
Снимка: trud.bg[/caption] Пери имаше връзка с Моли Хъруиц от 2018 г. Макар и само на 29 години, хубавицата явно е решила да не проваля живота си с алкохолик и наркоман. Проблемите на 51-годишния актьор се връщат доста назад във времето. Още по време на снимките на сериала "Приятели" Матю сподели, че почти не помни една голяма част от заснемането на филма. Сякаш три години са били безвъзвратно изгубени. Голямото събиране наскоро изведе на екран любимата шесторка на цял свят.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Само Чандлър обаче си има сериозни проблеми с алкохола и психичното здраве. На практика в последните години той се превърна в старец, почти развалина. Неугледният му външен вид потресе хората, които го обичат. От циркулиращата в медийното пространство информация става ясно, че е сериозно затънал в лапите на хапчетата. Като оставим настрани въпроса за борбата му с алкохолната зависимост, смесването на спиртни напитки и лекарства говори за още по-дълбок проблем.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Както изглежда, Матю Пери прави конкуренция на наркоманите. В някои дни е пиел до 30 в рамките на деня, пише още trud.bg. За съжаление, 29-годишната му любима явно не издържа на напрежението и му би шута. Оттук нататък на Чандлър Бинг му предстои да се справя съвсем сам със здравословните си проблеми. Дали ще се справи, е въпрос с повишена трудност. В краен случай най-много да се напие, за да забрави раздялата.