април 20, 2024

След раздялата със Златка: Кирил Танев не крие аферата с новата си (Фитнес инструкторът на разходка в Пловдив със сексапилната Виолета)

https://kliuki.net/kliuki/sled-razdyalata-sas-zlatka-kiril-tanev-ne-krie-aferata-s-novata-si-fitnes-instruktorat-na-razhodka-v-plovdiv-sas-seksapilnata-violeta/163510 Kliuki.net
След раздялата със Златка: Кирил Танев не крие аферата с новата си (Фитнес инструкторът на разходка в Пловдив със сексапилната Виолета)

Кирил Танев не крие връзката си с майката на две деца Виолета

Плеймейтката Златката Димитрова, която от известно време е сингъл, посвещава времето си на сина си - Миро, и на моделството. Злати тренира усилено и има тяло на богиня, казват последователите ѝ в социалните мрежи. Брюнетката с радост споделя секси кадри, на които позира по бельо, бански или палави роклички. На една от последните снимки, които сподели в Инстаграм, Димитрова изглежда наистина неустоима. Облечена в актуален за сезона ретро бански на рози, подчертаващ перфектната ѝ фигура. [caption id="attachment_181678" align="aligncenter" width="362"]Кирил Танев нова Снимка: Фейсбук[/caption] А представителите на силния пол не пестят комплименти,но след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев брюнетката не се показва с нов мъж. Бившият й също пази дискретност, но известна. През уикенда той отскочи до Пловдив и от снимките в инстаграм стана ясно, че не пие сам кафето си под тепетата. Нежната ръка на втората снимка ясно показва, че Танев наистина има афера с нова дама. Тя се казва Виолета Иванова и е дори по-знойна от Златка Димитрова. Вили също като Кирил е фитнес инструктор и лайф коуч и майка на две деца, пише hotnews.bg.