април 20, 2024

След психически срив! Принцеса Шарлийн пипна и ковид (Пратиха я пак в изолация)

https://kliuki.net/kliuki/sled-psihicheski-sriv-princesa-sharliyn-pipna-i-kovid-pratiha-ya-pak-v-izolaciya/166328 Kliuki.net
След психически срив! Принцеса Шарлийн пипна и ковид (Пратиха я пак в изолация)

Ново нестандартно предизвикателство връхлетя принцеса Шарлийн

Току възстановила се от психически срив, съшругата на принц Албер пипна и ковид. Именно коронавирусът бе причина тя отново да отсвири публичните си изяви. Доколко обаче болестта е достоверно оправдание, все още не е известно. Факт е обаче, че принцеса Шарлийн отново е в изолация и е буквално оставена насаме със себе си. От тази гледна точка е любопитно доколко може да издържи крехката ѝ психика. Предвид факта, че ковид отключва и психични заболявания, много голяма е вероятността тя да е под постоянно наблюдение. Проблемите ѝ със здравето започнаха преди няколко години, а последствията от тях продължават и до днес.

След психически срив! Принцеса Шарлийн пипна и ковид (Пратиха я пак в изолация)
Принцеса Шарлийн не може спокойно да се порадва на децата си Снимка: Инстаграм

Сривът на Шарлийн стана причина за безброй спекулации в публичното пространство. Слуховете за лечението ѝ в специализирана клиника все пак се оказаха истина. Казано на прост език, дори и принцесите могат да попаднат в психиатрия. Така съпругата на Албер едва наскоро успя да се завърне при мъжа си и хлапетата, макар и да пропуска все още голяма част от обществените и семейните си ангажименти. Вероятно имунната ѝ система е твърде слаба, затова остава да се надяваме, че ще се пребори по-експресно и с това. Стискаме палци и да не се окаже пагубно за психиката ѝ!

Източник: lifestyle.bg

След психически срив! Принцеса Шарлийн пипна и ковид (Пратиха я пак в изолация) - Снимка 2