април 18, 2024

Сладко отмъщение! Алекс Родригес смени Джей Ло с Кейти Холмс (Двамата се срещат тайно в Ню Йорк)

https://kliuki.net/kliuki/sladko-otmashtenie-aleks-rodriges-smeni-dzhey-lo-s-keyti-holms-dvamata-se-sreshtat-tayno-v-nyu-york/163643 Kliuki.net
Сладко отмъщение! Алекс Родригес смени Джей Ло с Кейти Холмс (Двамата се срещат тайно в Ню Йорк)

Алекс Родригес май приключи с близането на рани

Съкрушителният удар, който Джей Ло нанесе на Алекс Родригес, ще се помни месеци наред. В опит да преодолее раздялата с нея, бейзболистът убиваше времето си в компанията на бившата си половинка – Синтия Скъртис. Тя обаче явно не му е достатъчна и по всичко личи, че смята да се постарае да забрави Лопес с още повече дами. Този път в центъра на интереса му е не коя да е, а Кейти Холмс. Според последната информация в публичното пространство двамата се срещат тайно в Ню Йорк. [caption id="attachment_182334" align="aligncenter" width="300"]Любовта не познава граници, нали? Любовта не познава граници, нали?
Снимка: eonline.com[/caption] Алекс Родригес е бил засечен да влиза в същия жилищен комплекс, в който често пребивава и бившата на Том Круз. Макар и да не се знае със сигурност при кого точно се отбива пишман годеникът, запознати предполагат, че става дума именно за Кейти. Съвсем наскоро тя прекрати връзката си с Емилио Витоло. Любовта им беше бурна и се разви страшно бързо, което може би бе и решаващият фактор да изгасне също толкова скорострелно. Така след напрегнати дни на раздели и разочарования и Родригес, и Холмс са тотално сингъл. И може би се срещат тайно, далеч от любопитните погледи. Каквато и да е истината за момента, вероятно много скоро ще стане ясно със сигурност имаме ли си нова светска двойка. Бейзболистът явно вече е решил да зачеркне Джей Ло от живота си, коментира темата и tialoto.bg. Предвид отношенията ѝ с Бен Афлек няма връщане назад. Наистина, най-доброто, което би могъл да направи Алекс, е да си хване ново гадже. Надяваме се, необременено със стари чувства към бивши изгори отпреди 17 години. Посещението в комплекса е само част от антуража, впрегнат от бившия годеник в името на новото начало. А може би Кейти Холмс съвсем случайно прекарва времето си там? А дано, ама надали!