март 29, 2024

Славея Сиракова се покри на морето след раздялата с бащата на дъщеря си (Щерката на Илиана Раева гледа съвсем сама малката Емили)

https://kliuki.net/kliuki/slaveya-sirakova-se-pokri-na-moreto-sled-razdyalata-s-bashtata-na-dashterya-si-shterkata-na-iliana-raeva-gleda-savsem-sama-malkata-emili/165750 Kliuki.net
Славея Сиракова се покри на морето след раздялата с бащата на дъщеря си (Щерката на Илиана Раева гледа съвсем сама малката Емили)

За момента бъдещето на Славея Сиракова не е никак розово

След като медиите гръмнаха с новината за раздялата ѝ с приятеля ѝ Иван, Славея Сиракова се намира в стартова позиция. Проблемът този път обаче е, че ѝ предстои да се грижи сама за щерка си. Макар че не е известно до каква степен са рuхнали отношенията ѝ с вече бившия кандидат-съпруг, щерката на Илиана Раева се е позиционирала в къща на морето. И както изглежда, се преквалифицира бърз-бързо в самотна майка. [caption id="attachment_191871" align="aligncenter" width="300"]Славея Сиракова се грижи сама за малката си щерка Славея Сиракова се грижи сама за малката си щерка
Снимка: Инстаграм[/caption] Емили се появи във фамилията през месец март 2020 г. и поне за известно време родителите ѝ продължиха с разбирателството си. Предвид багажа, който носи Славея, в лицето на амбициозните си родители може би наистина на кандидат-зетя му е се е видяло категорично трудничко. По неофициална информация разлъката в семейството се случила именно благодарение на свекървата. Така Илиана Раева почти открито недолюбвала бащата на Емили и никак не била убедена, че наистина ще се стигне до брак. Каквато и да е истината, Славея Сиракова е далеч както от Наско Сираков и жена му, така и от браговерния си.  Вероятно няма нищо против и да се грижи за дъщеричката си сама. Двете си живеят чудесно в Несебър, предава plovdiv24.bg, позовавайки се на "Уикенд".