април 18, 2024

Славена Вътова показа порасналите си щерки (Вижте какви сладурани отглежда – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/slavena-vatova-pokaza-porasnalite-si-shterki-vizhte-kakvi-sladurani-otglezhda-snimki/165118 Kliuki.net
Славена Вътова показа порасналите си щерки (Вижте какви сладурани отглежда – Снимки)

Мис Бълария 2006 е горда майка на две сестрички, които коренно се различават по характер

Славена Вътова бе гост на „Малки разговори” където разказа в откровено интервю за майчинството и за дъщерите си. И понеже коледните празници наближават разкри каква трескава подготовка цари в семейството. Мис България 2006 е пример за добра съпруга и майка, с пълен работен график. Но успява да съчетава всичките си ангажименти със задълженията си като домакиня, успява да се поддържа в топ форма и да бъде винаги до  Ема и Анна. Тя е от ония работещи жени, която е отдадена на семейството и предпочита домашния уют, но постига резултати във всичко, с което се захване. Най-голямото й вдъхновение са двете й момиченца. За които казва: „Вдъхновението идва с обичта, а тя е най-голяма към децата!”    
 
View this post on Instagram
 

A post shared by @slavena_vatova

И продължава, че тя е от ония майки, които обича до безкрай и се старае дъщерите й да растат в спокойна семейна среда и да бъдат разбрани. Славена добавя, че Анна и Ема са много различни. По-голямата, която е първокласничка  е взела характера на баща си, който е голям педант. А мъничката Анна в повечето случаи е сякаш над нещата и често кара кака си да се съобразява с нея. https://www.instagram.com/p/CT15KNwMm-F/ В семейството обичат празниците и по Коледа в дома настъпва истинска еуфория. Момичетата украсяват къщата и заедно с мама помагат в месенето на коледната питка. А цялата кухня става в брашно. Ема и Анна не пропускат да напишат писмо до Дядо Коледа. Славена се смее и казва, че миналата година било дълго цели 2 метра, предават от ladyzone.bg.