март 28, 2024

Синът на Мария Игнатова и Петко Димитров нарича Яна "мамо" (Танцьорката отглежда малчугана)

https://kliuki.net/kliuki/sinat-na-mariya-ignatova-i-petko-dimitrov-naricha-yana-mamo-tancyorkata-otglezhda-malchugana/154459 Kliuki.net
Синът на Мария Игнатова и Петко Димитров нарича Яна "мамо" (Танцьорката отглежда малчугана)

Синът на Мария Игнатова и Петко Димитров прекарва много повече време с втората жена на баща сиСинът на Мария Игнатова и Петко нарича Яна "мамо"

Синът на Мария Игнатова и Петко Димитров нарича танцьорката Яна "мамо"! Публична тайна е, че Виктор, който е плод на краткотрайния брак между блондинката и бизнесмена, прекарва много повече време с втората му жена. Която се грижи за него и за собствените ис две деца, също момчета. Лично Петко Димитров се похвали в "На кафе", че Яна и Виктор се разбират страшно добре и той й казва "мамо". Бившите съпрузи също са добри приятели и често си споделят много лични неща. Синът на Мария Игнатова и Петко ДимитровЯна и Мария също се разбират прекрасно, а Виктор прекарва много време с новото семейство на баща си и дори пътува с тях в чужбина. Ян и Доменик били доста буйни и своенравни деца, но големият им брат ги обожавал, похвалиха се още гордите родители. Като дори Виктор е най-всеотдайния помощник в отглеждането на двама си полубратя Ян и Доменик, предават от Hotnews.bg.