април 20, 2024

Симона Загорова в депресия заради сватбата на Илия

https://kliuki.net/kliuki/simona-zagorova-v-depresiya-zaradi-svatbata-na-iliya/146570 Kliuki.net
Симона Загорова в депресия заради сватбата на Илия

Симона Загорова не харесва бъдещата си мащеха

Симона, отрасналата щерка на Глория и Илия Загоров е ядосана на баща си и изпадна в депресия. Причина е много тривиална. Баща й вдига сватба, а избраницата му е Славка, жената, с която той живее в чужбина и с която отдавна споделя живота си.

[caption id="attachment_92185" align="alignright" width="300"]Симона Загорова не може да понася мащехата си Симона Загорова не може да понася мащехата си[/caption]

18-годишната Симона не може да приеме спокойно и нормално новината, тъй като ревнува баща си от дългогодишната му приятелка. Още повече, че не харесва и недолюбва мащехата си. Но сега, след като узнала за желанието на баща си да се жени, отношението й станало изключително студено, споделят запознати.

Точно тази новина преляла чашата на търпението на младото момиче и го довело до депресия. Защото и Симона, като всяко дете на разведени родители, тайничко таяла надежда родителите й един ден да загърбят различията и недоразуменията помежду си и да се съберат.

Само да споменем, че Глория и Илия, родителите на Симона, са разделени от дълго време. Пайнерката твърди, че е прокудила бащата на детето си заради прекаляване с алкохола, като забравя да спомене, че именно на талантливия музикант Фильо, както наричат Илия, тя дължи музикалната си кариера.

След раздялата със Загоров, слуховете свързват капризната и претенциозна певица не с един и двама, но всички до един паралии.

За разлика от Галина, както е истинското име на Глория, новата жена на Илия е много земна и естествена, коментират запознати. Бащата прави всичко възможно и полага неимоверни усилия, за да сближи двете най-важни жени за него. Но Симона съвсем тенденциозно страни от Славка, научиха от hotarena.net.

Дори дълги години щерката на Глория отказва да се запознае с приятелката на баща си, споделят близки до нея. Прави това съвсем скоро и то по изричното настояване на таткото, но студеното отношение към Славка не се променя. Дори се старае всячески да я избягва.

И накрая негативните емоции довеждат Симона до прага на депресията.