април 20, 2024

Силиконови кралици в листите за кандидат-депутати

https://kliuki.net/kliuki/silikonovi-kralici-v-listite-za-kandidat-deputati/167041 Kliuki.net
Силиконови кралици в листите за кандидат-депутати

Всички се плъзнаха по плоскостта на голотата
През годините в ума на нашенеца се е вкоренило разбирането, че народният представител или трябва да е красива жена, която неизменно е или шафрантия, спяща с партийния лидер като Лена Бориславова, или пък с визията, възрастта и килограмите на Цола Драгойчева.

Стереотипите обаче бяха разчупени и към днешна дата в листите на почти всички формации присъстват силиконови гърли. Звезделина е една от многото грации, атакуващи парламента с визия на модел.

По плоскостта на голотата и красотата се плъзна дори и консервативната ДПС. Вероятно си спомняте обаче, че първите, които се подведоха по красотата в пленарната зала бяха НДСВ. Типично по царски Симеон Сакскобургготски не се впечатляваше от това какво ще си помислят останалите (разбирай простолюдието) и обърна представите на всички като смени модела „Цола“ с топмодела Юлиана Дончева.

Останалите партии също не закъсняха и към днешна дата няма такава, която да не е вкарала в парламента силиконова гърла с голи снимки. Тази традиция бе въведена от партиите, които традиционно държаха на семейните ценности – ВМРО, „Атака“, „Възраждане“ и „Воля“. Лидерите им наместваха в списъците за НС през годините истински изкусителки.

Сред първите бе Красимир Каракачанов, който се отчете с няколко кралици на красотата, а първата от тях бе Жени Калканджиева. Двете с Ернестина Шинова станаха част от листите на ВМРО. И тя последва примера на евродепутата Ангел Джамбазки, който хвърляше пиратки срещу протестиращите от прозореца си, мятайки яйца по колите на съседите си. На предизборните плакати лъсна и Кристина Димитрова. Колкото и странно да ви звучи, плакатът на нито една от тях не бе докоснат от зли опоненти като на останалите кандидатки за народен представител.

През годините „Атака“ се разписа с Калина Крумова, Деница Гаджева и Миглена Александрова, но нищо не може да се сравни с избора на Волен Сидеров на миналите избори – силиконово-хиалуроновата блондинка Анелия Дулева – бивша Мис Бургас България 2010 г.

Разголените й снимки с патешки муцуни и по бански, както и тези от тоалетните на заведения накараха мнозина да се размечтаят и да се замислят какво ли би било, ако народните представители тунинговаха също толкова добре и законопроектите си, преди да ги пробутат на народонаселението.

Лидерът на „Воля“ – Веселин Марешки обаче удари Сидеров и Каракачанов, изваждайки в буквалния смисъл тежката артилерия – заложи на зайчето на „Плейбой“ Елена Аксиева, по мъж Пешева. Снимките й от конкурса „Мис Плеймейт“ взривиха обществеността, а за дантелените й прашки се говореше повече, отколкото за цените на медикаментите и бензина.
Тя успя да засенчи всички останали депутати на Марешки и да проправи пътя на красотата като метод за затваряне на… устата.

Останалите партии си дадоха сметка, че тази тактика е правилната и се пуснаха по същата пързалка.
Нечувано за ДПС бе Глория Никол, която няма нищо общо с електората с почернени от бране на тютюн ръце. При нея черното събра очите на симпатизантите, посредством буйна грива, съчетана със силно изрязан бански.

ДПС обаче не спряха дотук и в списъците на Мустафа Карадайъ намери място и скандалната кметица на столичен район „Владая“ – Таня Иванова. Той си затвори очите пред отварянето на краката й по дискотеките и ровенето под минижупа й, за да я инсталира в листа на движението.

Мая Манолова, която минава за доста остра, също не се посвени да сложи подобни гърли в листите на „Изправи се БГ! Ние идваме!“. Александра Маринова от листата й в Пловдив вдигна повече проценти от воя на Манолова по адрес на Топлофикация. За нейно съжаление обаче не се стигна дотам да развее грива и силикон в парламента.

Уж принципният Цветан Цветанов и „републиканците“ му също се поддадоха на манията с голотията, вкарвайки в листите си Виктория Бранимирова – тунингована отвсякъде чалга-танцьорка в долнопробна дискотека в София. Тя се прочу и като дъщеря на бившия бандит Бранимир Григоров, който бе гръмнат пред 2004 г.

За разлика от всички останали, ИТН заложи на Мика Зайкова и това разочарова мнозина, тъй като очакваха, ако не някоя от балерините на „Магаданс“, то поне организационната им секретарка и супермодел Венета Харизанова да седне на депутатската банка.

Лидерът на ГЕРБ – Бойко Борисов се сопна на останалите, че за разлика от тях е заложил на компилация от умни, способни и красиви като по този начин трасира пътя на Славена Точева към парламента. Както сами се досещате обаче, тя се прочу само с последното от гореизброените качества. Освен това се прочу и с мълвата, че Динката е пазарувал гласове за нея.

Кандидат-кметът на Момин Проход – Диана Габровска обаче изби рибата с факта, че е героиня в порно клипове и снимки, от които избирателите й се запознаха дори с дванадесетопръстника й. По време на местния вот, тя стана истински хит със снимките си по „организъм“. След това за капак издаде и книгата „Аз грешницата“, в която описа подробно приключенията си под завивките.
Източник: Уикенд