април 25, 2024

Серина Уилямс се отрече от Меган Маркъл: Не знам коя е тази! (Скарани ли са?)

https://kliuki.net/kliuki/serina-uilyams-se-otreche-ot-megan-markal-ne-znam-koya-e-tazi-skarani-li-sa/159849 Kliuki.net
Серина Уилямс се отрече от Меган Маркъл: Не знам коя е тази! (Скарани ли са?)

Серина Уилямс за пореден път разбуни духовете в социалните мрежи

По време на топинтервю със супермодела Наоми Кембъл световната тенис фурия се направи, че не познава Меган Маркъл. На въпроса дали е щастлива, че вярната й дружка се премести в Америка, Серина Уилямс не се поколеба и отговори: "Не знам за какво говориш. Не знам нищо за това". Ненадейно последва и изумителното продължение: "Не съм я виждала, не съм я чувала, не я познавам". Всичко това би изглеждало страшно, ако не беше издайническият смях на тенисистката. Единствено смехът показа, че тя има чудесно чувство за хумор и не се свени да се престори, че не знае нищо за Меган. Оказва се, че в действителност двете добри приятелки продължават да бъдат в прекрасни отношения. Предвид скандала, начело на който застана кралската снаха, Серина не крие, че се притеснява от цялата неочаквана истерия около нея. Притесненията й обаче явно не са толкова сериозни, тъй като все още успява да се пошегува с деликатната ситуация. Въпреки че незапознатите биха решили, че подобни реплики са директна подигравка, за момента нещата в звездното приятелство са наред. Кавга не е имало и засега не може да се говори и за кавги занапред.

До момента Уилямс винаги е подкрепяла искрено приятелката си, независимо че често е оставала учудена от помията, която не спира да се лее върху нея. Меган Маркъл определено стъпи с двата крака в центъра на скандала, като успя да измъкне принц Хари от кралското семейство. Достойните привърженици на обичаната кралска фамилия не могат да й простят, че го омая и си го прибра чак в родната Америка. Самата вярна Серина не е очаквала таблоидите на острова да бъдат толкова крайни и негативно настроени. Тя признава, че виждайки нещо негативно за Маркъл, дори не си прави труда да го чете, отбелязва още who.com.au.
[caption id="" align="aligncenter" width="300"]Серина напада Меган? Серина напада Меган?
Снимка: Фейсбук[/caption] [caption id="attachment_164148" align="aligncenter" width="300"]Меган има поне една приятелка Меган има поне една приятелка
Снимка: Фейсбук[/caption]