март 28, 2024

Сериалът е пълен! Софи Маринова се събра с бащата на сина си, когото заряза заради сина му Дачо (Певицата пак изхвърли Гринго - Фото)

https://kliuki.net/kliuki/serialat-e-palen-sofi-marinova-se-sabra-s-bashtata-na-sina-si-kogoto-zaryaza-zaradi-sina-mu-dacho-pevicata-pak-izhvarli-gringo-foto/165589 Kliuki.net
Сериалът е пълен! Софи Маринова се събра с бащата на сина си, когото заряза заради сина му Дачо (Певицата пак изхвърли Гринго - Фото)

Софи Маринова празнува с бившия си мъж Петър

В компанията на Петър- мъжа, от когото Софи Маринова роди единствения си син Лоренцо и в родното Етрополе изкара циганската Нова година фолкпевицата. Тя се снима пред отрупана маса, а до нея бе седнал промененият до неузнаваемост неин първи мъж. [caption id="attachment_191213" align="aligncenter" width="290"]софи маринова и петър Снимка: Инстаграм[/caption] Въпреки че Софчето го замени със сина му Дачо, с който живя няколко години, двамата с Петър са останали близки. Дачо не е на празника на Софка, защото той се раздели с певицата, ожени се и има дете. Съпругата му Галя е и негова доведена сестра от брака на баща му Петър. Преди години той дори лежа в ареста след проблеми с властите в Италия, а после отиде на гурбет в Швейцария. Софка не поддържа връзка с Дачо, но редовно се чува в баща му, разказа тя преди години в интервю. На масата на Маринова има само още една чиния, която очевидно е за общия им син Лоренцо, така че и сегашното гадже на Софка Гринго липсва от гощавката, пише hotnews.bg.