април 26, 2024

Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед се разделиха!

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-i-stefan-ot-zheneni-ot-prav-pogled-se-razdeliha/146524 Kliuki.net
Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед се разделиха!

Светлана и Стефан изненадващо за всички се разделиха

Светлана и Стефан вече не са заедно, разделени са. А и близки до тях си позволиха да споделят тази разочароваща информация за зрителите, чиито симпатии двамата успяха да спечелят с чаровните си усмивки и неподправеното чувство за хумор. Двете „С” изглеждаха сравнително стабилни като двойка, особено след появилите се разногласия и недоразумения в останалите две двойки.

[caption id="attachment_91980" align="alignright" width="300"]Светлана и Стефан се разделиха Светлана и Стефан се разделиха[/caption]

Но и между тях недоразуменията не закъсняха много. Започват скоро след сватбеното пътешествие до красивия остров Малта, където демонстрираха доста добри отношения. Проблемите се появяват почти веднага след като заживяха заедно в къщата на Стефан.

Всекиденевната близост и реалният живот не само, че не засилиха симпатиите и привързаността между тях, а напротив. Светла започва да се дразни и от най-дребните битовизми. Сериозно я изнервя ежедневното пътуване до работното й място, кучетата също я дразнели, тъй като не могла да преодолее страха си от тях. И за капак, къщата на половинката й, в която започват съвместния си живот, не само не й се струва като щастливо кътче за тяхната любов, а напротив, нарича я доста обидно „бърлогата”.

И накрая Светлана и Стефан, двамата женени от пръв поглед, стигнали до най-лесното решение – да се разделят, узнаха от от Hotarena.net. Индикации за раздялата им дават и някои техни писания в социалните мрежи. "Жалко, че не се получи, но ти ще намериш щастието!", пишат приятелките на Светлана.

Те избягват да говорят открито за раздяла, тъй като съгласно сключения договор, нямат право да разгласяват какво се случва с тях по-нататък в предаването.

Затова Светлана не сподели много точно и ясно за отношенията си със Стефан пред „Здравей България”. Говори, че между тях не е пламнала безумна любов, но и в същото време казва, че не може да каже, че няма любов. Докато Стефан споделя, че нейното присъствие го радва. Колко са искрени и кой е по-откровен, трудно се преценява от един разговор.

Явно след възникналите недоразумения и проблеми, те не могат да продължат живота си заедно. Така накрая и най-стабилно стоящата двойка от социалния експеримент „Женени от пръв поглед” се разпада.