април 19, 2024

Светлана Гущерова се стъкна като момиче на повикване за Хелоуин (Вижте евтината й имитация на Джулия Робъртс)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-gushterova-se-stakna-kato-momiche-na-povikvane-za-helouin-vizhte-evtinata-y-imitaciya-na-dzhuliya-robarts/158560 Kliuki.net
Светлана Гущерова се стъкна като момиче на повикване за Хелоуин (Вижте евтината й имитация на Джулия Робъртс)

Светлана Гущерова се барна като компаньонка за Хелоуин, стъкна се като героинята на Джулия Робъртс от „Хубава жена”

Светлана Гущерова избра странен начин да се маскира за Хелоуин. Тя и верният и приятел Азис бяха вдъхновени от най-романтичния филм за всички времена „Хубава жена” и се издокараха като герои от хитовата лента на 90-те години. [caption id="attachment_157656" align="aligncenter" width="297"]Светлана Гущерова се стъкна като момиче на повикване за Хелоуин (Вижте евтината й имитация на Джулия Робъртс) Светлана Гущерова като лошо копие на Джулия Робъртс от "Хубава жена"
Снимка: Инстаграм[/caption] Оказа се обаче, че бившата плеймейтка, която се сравнява с великата Джулия Робъртс е бледо копие на героинята й. По-скоро имитацията е доста несполучлива и тя изглежда доста евтина. На всичко отгоре тежкият грим прави Светлана да изглежда доста състарена спрямо актрисата от онова време когато изигра хитовата си роля. Само дрехите й наподобяват тези на напрокопсаницата Вивиан, превърнала се в съвременна Пепепляшка.Светлана Гущерова се стъкна като момиче на повикване за Хелоуин (Вижте евтината й имитация на Джулия Робъртс) - Снимка 2Светлана Гущерова се стъкна като момиче на повикване за Хелоуин (Вижте евтината й имитация на Джулия Робъртс) - Снимка 3 [caption id="attachment_157659" align="aligncenter" width="417"]Светлана Гущерова се стъкна като момиче на повикване за Хелоуин (Вижте евтината й имитация на Джулия Робъртс) - Снимка 4 Снимки: Инстаграм[/caption] Някои от последователите на съпругата на Християн Гущеров харесаха идеята на бившата плеймейтка. Други обаче са на мнение, че снимките са прекалено преправени и нямат нищо общо с действителността. Трети пък смятат, че госпожа Гущерова се е маскирала така защото вижда собствения си живот като една сбъдната мечта и превъплъщение в историята на компаньонката от „Хубава жена”. Но да се прави на Джулия Робъртс е мисия невъзможна. Излъчването на Светлана е прекалено евтино  и е на светлинни години разстояние от онова на красивата холивудска актриса.