април 26, 2024

Светлана Гущерова проплака: Бях на косъм от смъртта! (Вижте как се превзема)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-gushterova-proplaka-byah-na-kosam-ot-smartta-vizhte-kak-se-prevzema/158229 Kliuki.net
Светлана Гущерова проплака: Бях на косъм от смъртта! (Вижте как се превзема)

Светлана Гущерова на крачка от смъртта, експлеймейтката с алергична реакция от обезцветител за коса

Светлана Гущерова се все много на сериозно. Бившата плеймейтка разказва за инцидент. Който й се случил много скоро. Според думите й Моника Валериева й спасила живота. Младата майка решила да си върне русия цвят на косата, който я правеше да изглежда като живо Барби. Посетила фризьорския салон, където често ходи и се подложила на изрусяване. По време на процедурата почувствала как започват да й горят лицето, врата и ушите. Приятелката й Моника Валериева се намирала до нея, седнала при маникюристката. Тя забелязала, че дружката й цялата се е изринала в лицето и се сетила, че прави алергична реакция. Моника се впуснала да помага на Светлана. Която разказва, че я втресло е взела да се подува. Валериева й дала хапче алергозан  и викнала на фризьорката да отмие обезцветителя. Госпожа Гущерова се тръшка какво щяло да се случи ако не се намесила приятелката й, която й дала първа помощ навреме. Красавицата веднага се обадила на Християн, била извикана и Спешна помощ. Тя споделя, че се чувствала прекалено зле и започнала да мисли, че няма да оцелее, предават от secret.bg. [caption id="attachment_156050" align="aligncenter" width="458"]Светлана Гущерова проплака: Бях на косъм от смъртта! (Вижте как се превзема) Обичам сянка ,но най-вече тази,която хвърлям! ?
Снимка: Инстаграм[/caption] Феновете на Светлана са на мнение, че прекалено преиграва и се превзема. Чак да е на косъм от смъртта им се вижда повече от превземка на богаташка съпруга. Но едно е ясно, че едва ли скоро ще видим бившата моделка с руса коса. Каквато блондинка беше едно време.