март 28, 2024

Светлана Гущерова бременна с второ (Моделката се хвали, че чака момче - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-gushterova-bremenna-s-vtoro-modelkata-se-hvali-che-chaka-momche-podrobnosti/160326 Kliuki.net
Светлана Гущерова бременна с второ (Моделката се хвали, че чака момче - Подробности)

Светлана Гущерова ражда на Християн момче, тя самата се хвали, че е бременна

Светлана Гущерова, която се омъжи за богаташкия наследник Християн Гущеров се фука, че пак е бременна. Този път моделката ще роди момче на фамилията. Бившата плеймейтка, която удари джак пота със сватбата си с бившия на фолк певицата Мария вече е горда майка на дъщеричката си Анелия-Добромира. Която се появи на бял свят миналата година през февруари. Сега Светлана е готова да осигури и мъжки наследник на милионерите, който да продължи рода и да запази името му. [caption id="attachment_166433" align="aligncenter" width="379"]Светлана Гущерова бременна с второ (Моделката се хвали, че чака момче - Подробности) Бременна ли е моделката с момче?
Снимка: Инстаграм[/caption] Новината издала самата госпожа Гущерова. Тя не можала да запази в тайна благата вест и я разказала на ВИП клиентки в известен салон за красота. Като помолила никой да не издава тайната й. Само, че както се сещате информацията изтекла, въпреки молбите на младата майка да не се разчува. Имайки обаче предвид къде мадам Гущерова е споделила тайната си някои подозират, че силиконовата кукла, на която й липсва да е под светлините на прожекторите можа и сама да е изфабрикувала клюката за себе си, предават от lifeonline.bg. Ако пък наистина е бременна и то с момче може да се надява, че свекърът й, който не одобрява брака на сина си с нея, най-сетне ще клекне. Няма да мине много време и истината ще лъсне наяве.