април 19, 2024

Светлана Василева разследвана за сводничество от ГДБОП! (Всичко за крими скандала)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-vasileva-razsledvana-za-svodnichestvo-ot-gdbop-vsichko-za-krimi-skandala/152106 Kliuki.net
Светлана Василева разследвана за сводничество от ГДБОП! (Всичко за крими скандала)

Светлана Василева е разследвана от властите по обвинение в сводничество.

Плеймейтката Светлана Василева влезе в криминалните хроники. Оказва се, че ГДБОП са я хванали на мушка и разследват около нея за подозрителна дейност. Според информация от полицаите, блондинката е най-актуалната ВИП сводница. Освен на органите на реда, Гонзовица е позната и в крими средите. От там също потвърждават с какво точно се занимава. В момента антимафиотите проверяват сигнал срещу Светлана Василева. В него е докладвано, че тя е уреждала с клиенти своите момичета и е приемала "поръчките" за тях. Около скандала с криминален привкус засега изплуват две имена. Знае се, че плеймейтката има "отбор" от десет работни момичета, които обслужват все заможни клиенти. Едната се казвала Моника, като фамилията не се уточнява. Другата била Мартина - танцьорка и корица на"Плейбой". Тя стана популярна напоследък като гадже на Динев-младши и с прякора си Мис Пиги. Оказва се, обаче, че находчивата Светлана Василева не разчита толкова на на плътските удоволствия, които момичетата й предлагат на своите клиенти. Основният трик, с който боравят труженичките, е изнудването. Както стана ясно наскоро, самата Гонзовица е и изнудвала женен мъж, че ако я остави, ще изпее всичко на съпругата му. Жертвата й е известно лице от пловдивския подземен свят, занимаващ се със застрахователен бизнес. Освен това, друг женен мъж от Града под тепетата редвно й цака пари, за да крие тайната му.

На същата тактика научила и своите момичета.

Те превръщали женените мъжете, които ползват услугите им, във финансови заложници. Рекетът започвал още след първата нощ срещу заплащане. Ако господинът не започне да превежда редовно конкретни суми на самата Светлана Василева, то той е заплашен жена му да разбере какви ги върши. Тези суми варират в зависимост от възможностите на клиентите. А за стандартните услуги, девойките прибират между 1000 лева и 1000 евро на нощ, в зависимост дали от българи или чужденци. Ако труженичките трябва да пътуват в чужбина, то тарифата скача на 2 бона на ден + покриване на всички разходи, дори и за шопинг! Разбира се, част от тази сума отива за ВИП сводницата. На "работни срещи" в известен гръцки ресторант в Драгалевци тя обсъжда клиентите, ангажиментите и процентите със своите момичета. А след това яхва мощния си джип "Порше" за 300 бона, който със сигурност не си е купила с модните си ангажименти. Те и без това впоследно време са доста малко на брой. Не е ясно дали досега е проверявана от НАП, но, ако това се случи, със сигурност ще бъдат открити огромни несъответствия между приходи и разходи, пише "Уикенд".

Това не е първият случай,

в който името на Светлана Василева се забърква в скандал с проституция. По време на съдебно заседание от преди 5 години Гонзовица бе разкрита като жрица на любовта от софийски прокурор. Свидетелки пък допълниха, че е заработвала за агенция, близка до бос на СИК. Освен да предлага услуги, тя е участвала и в "кастинга" на момичета. Около делото изплуваха имената на Мисис България Росица Тодорова, Хамстера, шофьора му Цвятко Цветков и шефа на модна агенция „Май Ейнджъси” Мирослав Йончев. Полицаите бяха стигнали до заключението, че агенцията се ползва за параван за платени услуги и каталог с проститутки. тези твърдения, обаче, така и не бяха доказани и всички заподозряни се разминаха с присъди. Тогава плеймейтката категорично отрече тези обвинения по свой адрес и заяви, че никой не е била картотекирана от модна агенция. Явно след това е решила, че може и сама да се справя в тази ниша и е започнала да заработва за себе си. [caption id="attachment_125366" align="alignnone" width="300"]Светлана Василева е и сутеньорка, и труженичка Светлана Василева е и сутеньорка, и труженичка[/caption] „В момента има нова мода във ВИП проституцията. Знаковите сводници се оттеглиха и бизнеса се пое от самите момичета, които изграждат мрежа с няколко проверени приятелки. Така не могат да бъдат обвинени в сводничество – всяка предлага себе си, закон за проституцията няма и не е подсъдно да правиш секс за пари”, обясняват запознати със схемата, визирайки в думите си и Светлана Василева.