април 26, 2024

Сашо Кадиев избяга от двете си жени чак във Виена (Актьорът разпуска в мъжка компания – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/sasho-kadiev-izbyaga-ot-dvete-si-zheni-chak-vav-viena-aktyorat-razpuska-v-mazhka-kompaniya-foto/164100 Kliuki.net
Сашо Кадиев избяга от двете си жени чак във Виена (Актьорът разпуска в мъжка компания – Фото)

На Сашо Кадиев му дойде до гуша от жени

И по-специално от неговите, а те са цели две. След като прекара част от ваканцията си на морето с тях, Сашо Кадиев избяга чак в Австрия. Кадърът, на който водещият позира с настоящата и с бившата си жена, безспорно учуди сериозно аудиторията. Нестандартната снимка обиколи мрежата и вероятно с нея той искаше да демонстрира колко добре се разбират двете помежду си. За съжаление, интимните подробности от общата им почивка не са известни, поне не и в общественото пространство. [caption id="attachment_184476" align="aligncenter" width="300"]Сашо Кадиев се включи от Виена – в мъжка компания Сашо Кадиев се включи от Виена – в мъжка компания
Снимка: hotarena.net[/caption] Атрактивната женска компания явно е дошла в повече на Кадиев. Дни след въпросното море симпатягата забегна в Австрия. Негов приятел е вярната му дружина в австрийската столица. Този път от пътуването отстъстват жени. Приятелката на водещия – Ивелина, може би има други планове. Типично мъжката ваканция се оказа изненада, тъй като напоследък синът на Катето Евро се носи на крилете на любовта. И не спира да показва гаджето си в социалните мрежи.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

Самата Катерина Евро вероятно не се разбира с новата любима на сина си. За ужас на Ивелина именитата майка на Сашо Кадиев не дава и дума да се издума за поне една обща снимка в мрежата. На всичкото отгоре войнствената актриса не спира да демонстрира колко добре се разбира с Таня, т.е. с бившата. И макар от близо година телевизионерът да има нова любов, сянката на Таня продължава да присъства в живота им.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

Странният триъгълник блесна на въпросната почивка на морето. Но дали всичко е минало нормално, засега не е известно. Факт обаче е, че няколко дни след почивката Сашо Кадиев избяга във Виена, при това без женска компания. И макар да призна, че настоящата и бившата се разбират чудесно, както пише и hotarena.net, съмнението остава да витае във въздуха.