април 20, 2024

Русата Златка запозна сина на Благо с новия си! Не дава на Джизъса да вижда детето

https://kliuki.net/kliuki/rusata-zlatka-zapozna-sina-na-blago-s-noviya-si-ne-dava-na-dzhizasa-da-vizhda-deteto/166284 Kliuki.net
Русата Златка запозна сина на Благо с новия си! Не дава на Джизъса да вижда детето

Златка Райкова вече е запознала 3-годишния си син с новото си гадже, научи Kliuki.net. Плеймейтката дори публикува демонстративно снимка на малкия Благойчо поседнал в колата на арменеца Карен Хачатрян.

Моделката уж пусна фотоса, за да направи реклама на детски магазин, но за всички стана ясно, че прави реклама на новото си гадже и луксозния му Mercedes AMG класа.

Благо, разбира се, не може да си позволи подобна кола. Той е продал единствения си Мецедес още преди няколко месеца, като със сумата е успял да покрие част от борчовете си.

Според наша информация, Златка и Благо в момента са във влошени отношения и Джизъса не плаща нито лев издръжка за детето. Това била и една от причините плеймейтката да не му позволява да вижда Блажко-джуниър. Бившият футболист не е виждал сина си от Великден, а моделката побързала да запознае детето с новото си гадже, за да подразни Благой.

Той обаче бил свикнал да не поддържа връзка с децата си. Така например, сина си от танцьорката Есмер Омерова не бил виждал от няколко години, като детето вече казва татко на друг. Златка знаела, че това измъчва Благо и затова решила да му отвърне със същото.