март 29, 2024

Руди Гела напуснал Слави заради любовницата си 

https://kliuki.net/skandali/rudi-gela-napusnal-slavi-zaradi-lyubovnicata-si-3/166373 Kliuki.net
Руди Гела напуснал Слави заради любовницата си 

Вербувана ли е МВР-психоложката Ралица Младенова от ПП? 

Жена е в дъното на поредната политическа криза, но този път това не е Лена Бориславова, а слабо познатата на широката общественост психоложка на щат в МВР Ралица Младенова. Тя е най-актуалната изгора на екс спортния министър Радостин Василев, който я залюби непосредствено след развода си. 

Руди Гела напуснал Слави заради любовницата си 

Напомпаната със силикон и не особено млада мадама имала огромно влияние над зализания мачо и редовно му прилагала най-различни психо атаки за да го държи в подчинение. Женската й сила не останала незабелязана от функционерите на “Промяната”, които я приобщили още в началото на годината, отпускайки и 5-цифрена “стипендия” в плик. Първоначално хората на Кирил Петков и Асен Василев я ползвали най-вече за прокарване на частни интереси в спортното министерство, докато преценят, че е “готова” за по-откровени мисии като разцепването на парламентарна група например. В кулоарите на Народното събрание се шушука, че в последните дни тя триела сол на Василев, че не желае да е проста депутатска държанка и че заслужава силен мъж с власт и позиции. След няколко креватни рунда Руди вече бил узрял за 360-градусово извъртане и чевръсто сформирал завера от отцепници. 

Част от материалния стимул, за който се шушука, че ще получи в замяна на лоялността си към партията на “Промяната”, щял да отиде за цялостен лифтинг на изгората му в скъпа швейцарска клиника. Там Ралица планирала да си опъне поувисналата от ЕГН-то кожа, да подмени евтините кръгли импланти с луксозни анатомични гърди, а също и да изсмуче тлъстинки от налятата си талия и корем, хвалела се самата тя пред дружки в МВР. 

Младенова се прочу с това, че дни преди Великден заради нея Руди Гела нахлу с взлом в скъп ресторант, защото му докладвали, че Ралица е там с друг мъж. Последвал страшен скандал, управителката на ресторанта подала в прокуратурата оплакване срещу спортния министър, след няколко дни данъчни затворили заведението, което съдът пък отново отворил. В интервю за Сашо Диков, спортният министър обясни, че е отишъл в комплекса като “собственик”, за да провери как се стопанисва имот, принадлежащ на Министерството на младежта и спорта.

Днес става ясно, че “любовникът”, с когото психоложката си е хортувала интимно, всъщност бил емисар на Асен Василев, който е трябвало да й постави задача относно гласуването за шеф на БНБ на 16 април. Същият господин й поднасял месечната лепта, опакована като луксозен подарък за да не бие на очи. Разбира се, ексспортният министър нямал интелектуалния капацитет да проумее, че любимата му го е “сготвила” по партийна линия и скочил на бой като последен ревнив глупак, гаврят се бившите му колеги от ИТН. 

Ралица Младенова гони 40-те, но не е омъжена и няма постоянен романтичен партньор. Засичана е често с различни мъже, без да е ясно дали са нейни пациенти или интимни приятели. В последните 2-3 години тунингованата психоложка се появява в компанията на друга тунингована любителка на забавленията - Бояна Шарлопова, бивша манекенка, наричана “веселата вдовица” след кончината на съпруга й Стефан Шарлопов, хотелиер и мултимилионер.  

Приятели на Радостин Василев разказват, че той изпаднал в тежка криза през ноември миналата година, когато загубил изборите в родния си град Плевен, а пък съпругата му Нина Петкова, след 10-годишен брак, го напуснала заради друг мъж. Овакантеното място заела амбициозната Ралица, която се хвалела, че с нейна помощ Руди ще стане вътрешен министър и дори партиен лидер, и вече избирала годежен пръстен.